Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kraljica provincije dominira

Atalanti u Serie A ide odlično, Kaliniću u nadoknadi poništen gol za pobjedu

Zanimljivo je bilo nedjeljno poslijepodne u najvišem rangu talijanskog nogometa.

Slavlje igrača Atalante (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nakon što su dvije domaće utakmice odigrali u Parmi (poraz i remi), igrači Atalante napokon su se vratili na svoj obnovljeni Gewiss stadion u Bergamu, te su u nedjelju svladali Lecce sa 3:1 golovima Duvana Zapate (35), Papu Gomeza (40) i Robina Gosensa (56).

Bila je to treća uzastopna pobjeda Atalante, ali hrvatski veznjak Mario Pašalić ovaj puta ostao je na pričuvnoj klupi momčadi iz Bergama.

Lazio je u završnici susreta u gostima kod Bologne mogao do doći pobjede, ali napadač Joaquin Correa u 88. minuti nije iskoristio penal, pa je susret završio neodlučeno (2:2).

Hrvatski napadač Nikola Kalinić igrao je od 75. minute za Romu u susretu protiv Cagliarija, koji je završio 1:1. Cagliari je tako nastavio pozitivan niz, u posljednjih pet susreta upisao je tri pobjede i dva remija.

Unatoč maloj minutaži Nikola Kalinić uspio je zabiti gol u 90. minuti, koji je nakon provjere na VAR-u poništen, a u sudačkoj nadoknadi (90+11) mogao je donijeti pobjedu Romi, ali je njegov pokušaj glavom završio iznad gola. Veznjak Marko Rog, koji se je ustalio u početnoj postavi Cagliarija, odigrao je cijeli susret.

Navijači Fiorentine (Foto: AFP) Fiorentina sredila Tudorov Udinese, jedan pogodak je bio dovoljan divider

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider