Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Posebna vrata i protokol

Ipak su čekali 11 godina: Navijači Intera mogu na stadion na proslavu naslova prvaka

Nikakve protuepidemijske mjere nisu mogle zaustaviti navijače Nerazzurra da odmah proslave naslov na otvorenome i njih oko 30.000 okupilo se na milanskom trgu Piazza del Duomo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tri tisuće navijača Intera moći će u subotu ući na stadion San Siro na prvenstvenu utakmicu 35. kola protiv Sampdorije kako bi imali priliku sa igračima proslaviti Scudetto.

Inače, San Siro može primiti oko 76.000 gledatelja, a 3.000 navijača će moći ući na stadion kroz posebna vrata kako bi se utvrdio njihov identitet. To će poslužiti kao lista kontakata ako se netko od njih zarazi covidom-19. Također, najavljeno je da će svako kršenje epidemioloških mjera biti strogo kažnjeno.

Protekle nedjelje, četiri kola prije kraja prvenstva, milanski Inter je osigurao 19. naslov talijanskog nogometnog prvaka, ali tek prvi u posljednjih 11 godina, odnosno nakon sezone 2009./2010. kada ih je vodio Jose Mourinho.

Nikakve protuepidemijske mjere nisu mogle zaustaviti navijače Nerazzurra da odmah proslave naslov na otvorenome i njih oko 30.000 okupilo se na milanskom trgu Piazza del Duomo, a mnogi su bili bez maske.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider