Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kad se spoje nervoza i mladost

Prgava zvijezda Reala vrijeđala Suareza i Messija za vrijeme El Clasica: "Ne diraj me, ružan si"

Subotnji El Clasico bio je pun nervoze i visokih tenzija između igrača Real Madrida i Barcelone.

Galerija Reguilon, Suarez i Messi (Foto: AFP) Reguilon, Suarez i Messi (Foto: AFP) Reguilon, Suarez i Messi (Foto: AFP) +1 Reguilon, Suarez i Messi (Foto: AFP)

Barcelona je ponovno bila bolja od Real Madrida u drugom El Clasicu u svega tri dana, ovoga puta u domaćem prvenstvu. Katalonci su slavili na Santiago Bernabeu s 1:0, a pogodak odluke postigao je hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić.

Bio je to još jedan buran derbi dvoje mrskih rivala, prepun tenzija i nervoze. To se najbolje moglo vidjeti u samoj završnici prvog poluvremena kada je Sergio Ramos "polomio" Lea Messija, onda je u emisiji El Partidazo de Vamos prikazan i detalj između Luisa Suareza i Realova braniča Sergia Reguilona.

Urugvajski napadač Barcelone pokušao je nešto objasniti Reguilonu te ga je pritom rukom tapšao po ramenu i vratu. Mladom Španjolcu to se nije svidjelo, pa je bezobrazno odgovorio:

"Ne diraj me. Ne diraj me. Ružan si, ružan si. Izgledaš kao zec."

U cijelu se situaciju upleo i Messi, koji je pokušao smiriti 22-godišnjeg Španjolca, pa je i on dobio uvredu.

"Što je? Što ne valja s tobom? Što tebe svrbi? Buhe?" poručio je Reguilon Messiju.

Incident su prenijeli i madridski i katalonski dnevni listovi, pa ne treba sumnjati u njegovu istinitost kada su upućene riječi u pitanju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider