Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bivši kapetan

Kad je saznao koliko zarađuje Cristiano Ronaldo, odmah je zaprijetio odlaskom iz Reala

Sergio Ramos tražio je od Real Madrida veću plaću zbog Piquea, ali i Cristiana Ronalda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je ovog ljeta napustio Real Madrid, Sergio Ramos još uvijek privlači veliku pozornost španjolskih medija.

Tako se prije nekoliko dana pojavila priča da je Ramos poludio kada je saznao koliko zarađuje Pique u Barceloni, zbog čega je zatražio ogromnu povišicu plaće od Florentina Pereza.

A priča je danas dobila novi nastavak, Mundo Deportivo je plasirao informaciju da Ramos nije tražio povišicu samo zbog Piquea, već i zbog Cristiana Ronalda koji je 2018. godine preselio u Juventus.

Sergio Ramos bio na pragu odlaska u United

Kako bi cijela priča dobila kontekst, španjolski list se vratio nekoliko godina unazad. Točnije u 2015. godinu kada je Sergio Ramos bio nadomak odlaska u Manchester United, ali nakon dugih i iscrpnih pregovora potpisao je produženje ugovora do ljeta 2020.

gol expired Brazilac kojeg su uspoređivali s Messijem slupao automobil vrijedan 600 tisuća eura: "Kupit ću novi" divider

Samo dvije godine kasnije došlo je do promjene u ugovoru, Real mu je ponudio novu, veću plaću za dodatnih godinu dana ugovora. Odnosno, do ljeta 2021. godine.

Cristiano Ronaldo je sve promijenio

No već u ljeto 2018. godine kada je Ronaldo preselio u torinski klub koji mu je dao ogromnu plaću, Ramos se ponovno buni. Kad je saznao da Portugalac zarađuje 42 milijuna eura bruto godišnje, odnosno 21 milijun eura neto u Juventusu, zatražio je povećanje plaće.

Znamo kako se sve na kraju razriješilo, Sergio Ramos je prošlo ljeto napustio Real Madrid i potpisao za PSG. U Parizu se baš nije naigrao, odmah se po dolasku ozlijedio i dugo izbivao s terena, a sada uglavnom grije klupu...

Tablica Ligue 1

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider