Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
morati je to trebalo

Pogledajte predivnu gestu kapetana Ramosa: U krucijalnom trenutku utakmice pokazao zašto je lider Furije

Sergio Ramos kapetanski se ponio u vrlo važnoj utakmici kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo.

Sergio Ramos i Alvaro Morata (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U najzanimljivijem dvoboju ponedjeljka u kvalifikacijama za EURO 2020. Španjolska je u Madridu pobijedila Švedsku s 3:0 i ostala na vrhu skupine s maksimalnih 12 bodova. Španjolci su se dugo mučili sa žilavim Skandinavcima, pogotovo nakon što im je u prvom dijelu poništen regularni pogodak.

U nastavku su dva puta zabijali s bijele točke, prije nego što je Oyarzabal zabio gol iz igre u 87. minuti. Susret je obilježila lijepa gesta kapetana Španjolske i Real Madrida Sergija Ramosa, koji je zabio vodeći pogodak s bijele točke, a onda izvođenje drugog kaznenog udarca prepustio čovjeku kojem je gol jako trebao.

Morata je svoj posljednji pogodak postigao prije gotovo dva mjeseca, dok za reprezentaciju nije dva i pol. Da stvar bude gora, u 2018. godini nije uspio zabiti nijedan pogodak za Furiju, no na većini utakmica nije ni sudjelovao.

Izborio je drugi kazneni udarac, nakon čega ga je kapetan Ramos iznenadio i kao na pladnju mu donio loptu da izvede udarac s bijele točke. Napadač Atletico Madrida ostao je ugodno iznenađen Ramosovom gestom, što se vidjelo u njegovoj reakciji.

SERGIO RAMOS DAJE LOPTU MORATI DA IZVEDE PENAL

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider