Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
cilj opravdava sredstvo?

Prljavi potez kapetana Reala: Nagovarao Ronalda na varanje i simuliranje

Sergio Ramos herojski je predvodio Real Madrid do posljednja dva naslova prvaka Europe, no svojim je posljednjim potezom u polufinalu protiv Atletica pao mnogima u očima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolski stoper Sergio Ramos slovi kao vrlo cijenjeni igrač u nogometnom svijetu, ali nakon videa koji je postao viralan, mnogima će pasti u očima. Naime, tijekom uzvratnog susreta polufinala Lige prvaka Sergio Ramos savjetovao je Karima Benzemu i Cristiana Ronalda da simuliraju prekršaj Gabija i iznude crveni karton.

Podsjetimo, veznjak Atletica zaradio je rani žuti karton u dvoboju protiv Reala, zbog čega je bio jako ljutit i nervozan. Ramos je to uvidio i poručio Ronaldu, kojeg je Gabi često znao pratiti na travnjaku, te Benzemi da simuliraju udarac laktom u glavu i pokušaju iznuditi drugi žuti karton.

Gabi je unatoč još nekoliko oštrijih startova izbjegao isključenje, a Real je u konačnici i četvrtu sezonu zaredom eliminirao / porazio Atletico Madrid u jednoj od faza Lige prvaka. Podsjetimo, 2014. je slavio u finalu, 2015. u četvrtfinalu, 2016. ponovno u finalu i ove godine u polufinalu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider