Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Muke bogatih

Obični smrtnici to mogu samo sanjati, Sergio Aguero prodaje "najbeskorisniju stvar ikad" za 220 tisuća eura

Argentinski nogometaš prije sedam godina odlučio se na kupnju, a ubrzo je i požalio.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovih dana na popularnoj internetskoj stranici za prodaju automobila u Velikoj Britaniji pojavio se zanimljiv oglas koji je privukao pažnju brojnih zaljubljenika u automobile.

Radi se o luksuznom automobili Lamborghini Aventadoru kojeg prodaje argentinski nogometaš Sergio Aguero, i to za cifru od 220 tisuća eura, piše španjolski AS.

Iako se radi o automobilu iz 2014. godine, Aguero, poput pravog trgovca rabljenim automobilma, tvrdi da je Lamborghini praktički nov.

Brojač je zastao na nekih 1200 kilometara, zbog čega bi ovaj stroj sa sedamsto konjskih snaga, koji može razviti brzinu od 350 kilometara na sat, mogao biti pravi dragulj za kolekcionare superautomobila.

Dok neki sanjare o takvom automobilu, Aguero tvrdi kako je to za njega bila "najbeskorisnija kupnja ikad".

"Uopće ne znam zašto sam, dovraga, kupio taj Lamborghini. Prešao je valjda 1200 kilometara u šest godina, jedva sam ga koristio. Već dvije godine razmišljam zašto sam ga uopće kupio, jer je sada cijelo vrijeme na kiši. Još ima i paučinu", rekao je.

gol expired Nije išlo bez pomoći suigrača, pogledajte kako se namučio s izvođenjem kornera: Komentator umirao od smijeha divider

Dakako, Aguero nije štedio na automobilu. Sredio ga je po svom ukusu, tako je popularni Yianni Charalambous, poznat po svom načinu ukrašavanja i poboljšanja automobila, omotao Lamborghini satenskom crnom bojom, a i interijer je dorađen poseban materijalima.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider