Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Problematična prošlost

Tottenham dovodi zločestog dečka: Transfer zapeo zbog problema sa zakonom

Tottenham dovodi novo pojačanje nakon što je riješio birokratske probleme.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tottenham je uspavano krenuo u prijelazni rok, ali aktivirali su se pred kraj i krenuli po pojačanja. Nakon stopera Davinsona Sancheza iz Ajaxa i vratara Paula Gazzanige iz Southamptona, Spursi su na pragu dovođenja još jednog obrambenog pojačanja - desnog beka PSG-a Sergea Auriera.

Transfer je vrijedan 25 milijuna eura, a iako je dogovoren još prošli tjedan, tek se nalazi pred realizacijom. Razlog je britansko Ministarstvo unutarnjih poslova koje je odugovlačilo s radnom dozvolom zbog problematične prošlosti reprezentativca Obale Bjelokosti.

On je osuđen na uvjetnu kaznu nakon što je ispred pariškog noćnog kluba udario policajca. Tu nije kraj njegovim incidentima – na utakmici reprezentacije proslavio je pogodak gestikulacijom klanja i zgrozio svijet, ali pokazao je i drugo lice spasivši život protivničkom igraču.

Osim toga, bio je suspendiran zbog vrijeđanja suigrača i trenera – Angela Di Mariju nazvao je ''klaunom'', a vrijeđao je i bivšeg trenera PSG-a Laurenta Blanca.

Engleske vlasti Aurieru nakon incidenta s policajcem i osude nisu htjele izdati vizu, zbog čega je propustio utakmicu Lige prvaka s Arsenalom. Aurier je na kraju ipak dobio radnu dozvolu, a u Spursima zauzima mjesto Kylea Walkera koji je postao najskuplji branič u povijesti transferom u Manchester City.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider