Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliko iznenađenje

Senzacija u Milanu: Inter na koljenima, Liga prvaka sve dalje

Sassuolo je pobijedio Inter u Milanu s 2:1 u 37. kolu Serie A...

Ivan Perišić i Alfred Duncan (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Veliko iznenađenje na Meazzi u pretposljednjem kolu Serie A. Inter je izgubio od Sassuola s 2:1 i ozbiljno kompromitirao šanse za plasman u Ligu prvaka.

VIDEO Inter - Sassuolo 1:2

Četvrti Lazio ima dva boda više i utakmicu manje od Intera te je na korak od plasmana u najelitnije UEFA-ino natjecanje. Lazio sutra gostuje kod Crotonea, a u posljednjem kolu dočekuje upravo Inter. Ako Rimljani pobijede Crotone, osigurat će plasman u Ligi prvaka. A ako remiziraju, ne smiju izgubiti u izravnom srazu, jer će Inter biti bolji u međusobnom omjeru. Sassuolo je drugi put u sezoni pobijedio Inter, računajući i prošlu sezone, ima tri pobjede zaredom protiv Nerazzura i očito mu ne leži.

Neopterećeni borbom za ostanak gosti su poveli u 25. minuta golom Mattea Politana. Na 2:0 je u 72. minuti sjajnim udarcem s 18-19 metara povisio Domenico Berardi. Osam minuta kasnije na 2:1 smanjio je Rafinha, nakon asistencije Ivana Perišića, odmjerenim udarcem s ruba šesnaesterca. Hrvatski reprezentativci Perišić i Marcelo Brozović odigrali su cijelu utakmicu.

Igrači Intera promašili su sijaset odličnih šansi, a tragičar je bio Mauro Icardi koji je imao najviše zrelih prilika, no nije uspio svladati raspoloženog Andreu Consiglija.

U drugoj utakmici dana Benevento je pobijedio Genou s 1:0 pogotkom Cheicka Diabatea u 87. minuti.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider