Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dvije asistencije

Inter na krilima Brozovića, a preko Tudorovog Udinesea, plovi prema Ligi prvaka!

Nogometaši Intera još uvijek sanjaju nastup u Ligi prvaka iduće sezone zahvaljujući visokoj pobjedi protiv Udinesea koji vodi Igor Tudor.

Galerija Marcelo Brozović sa suigračima slavi pogodak (Foto: AFP) Icardi slavi pogodak (Foto: AFP) Icardi slavi pogodak (Foto: AFP) +2 Perišić slavi pogodak (Foto: AFP)

U sklopu 36. kola talijanske Serie A Inter je kao gost pobijedio Udinese Igora Tudora s 4:0 i nastavio svoju borbu da iduće sezone zaigra u Ligi prvaka. Marcelo Brozović upisao je dvije asistencije u pobjedi Intera, koji sada zaostaje samo jedan bod za četvrtim mjestom, posljednjim koji vodi u Ligu prvaka.

Inter je dominirao od početka pa sve do kraja dvoboja u Udinama, a pritisak mu se isplatio u 12. minuti kada je Brozović iz kornera pronašao Ranocchiju, a ovaj glavom poslao loptu u mrežu za vodstvo. 

Kada se mislilo da će se na odmor otići s minimalnom prednošću Intera pala su još dva pogotka. Najprije je Rafinha zabio nakon pogreške Udineseove obrane, a potom je Brozović sjajnom dugom loptom pronašao Icardija koji se sjurio prema kaznenom prostoru i zabio za 3:0. 

Odmah na početku nastavka sudac je pomoću videotehnologije (VAR) uočio gaženje Fofane (Udinese) i isključio ga iz igre. Borja Valero zabio je za 4:0 u 71. minuti utakmice.   

Perišić i Brozović su odigrali cijelu utakmicu za Inter, baš kao i Andrija Balić na suprotnoj strani, a Igor Tudor je Stipi Perici dao priliku u posljednjih 11 minuta, u kojima nije imao posebno zapaženu ulogu. Balić je imao dva udarca prema vratima Intera, jedan je završio daleko pokraj vrata, a drugi je završio u živom zidu nakon slobodnog udarca koji je izborio Perica.

Uoči nastavka 36. kola Udinese se još nalazi tri boda iznad opasne zone, no ovisno o ostalim rezultatima moguće je da će se na kraju dana naći u "crvenom". 

UDINESE - INTER 0:4

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider