Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svaka čast Ivane!

Senzacija u Italiji: Jurićeva Verona preokretom nokautirala Juventus!

Cristiano Ronaldo je u drugom poluvremenu doveo Juventus u vodstvo, ali domaćini su do kraja uspjeli postići dva zgoditka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Verone, koje vodi hrvatski trener Ivan Jurić, priredili su veliko iznenađenje u 23. kolu talijanskog prvenstva svladavši na svom terenu vodeći Juventus sa 2:1 (0:0).

Verona j trebala povesti u prvom poluvremenu, ali je pogodak Kumbulle u 20. minuti poništen zbog milimetarskog zaleđa. Kada je sredinom nastavka Cristiano Ronaldo u 65. minuti prevario svog čuvara, bivšeg stopera Dinama Amira Rrahmanija, te pogodio za vodstvo Juventusa činilo se kako će torinski sastav ponovno osvojiti bodove bez velike igre.

Verona na nevjerojatnom šestom mjestu

No, u 76. minuti Fabio Borini je iskoristio veliku pogrešku Pjanića i poravnao na 1:1, da bi Giampaolo Pazzini u 86. minuti iskoristio kazneni udarac za Veronu koji je dosuđen zbog Bonuccijeva igranja rukom.

Verona je ovom pobjedom skočila na šesto mjesto sa 34 boda, dok je Juventus i dalje vodeći sa 54 boda. Drugi Inter, koji u nedjelju igra gradski derbi s Milanom, ima 51, a treći Lazio koji će gostovati kod Parme, 50.

Ranije u subotu je Sampdoria ostvarilia vrijednu pobjedu u borbi za ostanak u Serie A svladavši kao gost Torino sa 3:1 (0:0).

gol expired Iskoristili kiks Rome: Preokret Atalante u Firenci i važan trijumf u borbi za LP divider

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider