Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
REAKCIJA SVE IZNENADILA

VIDEO Senijad Ibričić nakon pogotka igrača Hajduka dobio šamar od trenera Hajdukove filijale

Incident na samom kraju slovenskog prvenstva.

Senijad Ibričić dobio šamar (Foto: sportklub.si)

U Sloveniji je u subotu završeno posljednje kolo Prve lige Telemach. Olimpija je osvojila naslov prvaka, Celje je drugo, a Maribor, o kojem se često piše u hrvatskim medijima, na kraju je tek treći.

Liga se završila i jednim incidentom na samom kraju utakmice između Radomlja i Domžala.

Trener kluba kojeg se zbog suradnje s Hajdukom naziva filijalom splitskog kluba, iako splitski klub tamo na posudbi ima samo tri igrača, Oliver Bogatinov, u jednom je verbalnom sukobu ošamario sportskog direktora gostiju, Senijada Ibričića.

Dogodilo se to na samom kraju susreta, kada je nekadašnji Hajdukov junior Filip Čuić na posudbi u Radomlju zabio za 1:0, što je na kraju bio konačan rezultat utakmice.

Nakon slavlja klupe Radomlja reagirala je klupa gostiju. Miljenik Hajdukovih navijača Ibričić ušao je u konflikt s Bogatinovim i dobio šamar. No, zanimljivo, nije jednako reagirao, već je dvojac nakon isključenja normalno razgovarao na travnjaku, piše slovenski Sportklub.

Možda je tome pridonio i rezultat iz Kopra, gdje Mura slavila s 2:1 i tako ostavila Domžale na četvrtom mjestu, koje vodi u Europu.

Snimku incidenta pogledajte ovdje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider