Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Za Dnevnik Nove TV

EKSKLUZIVNO Igor Bišćan o prijelaznom roku: Otkrio što je s Livakovićem i Petkovićem

Igor Bišćan za Dnevnik Nove TV osvrnuo se na nadolazeći prijelazni rok Dinama.

Igor Bišćan, trener Dinama, u ekskluzivnom razgovoru za Dnevnik Nove TV otkrio je našem Milanu Stjelji kakva je situacija po pitanju ulaznih i izlaznih transfera u nadolazećem ljetnom prijelaznom roku.

Puno će toga ovisiti o izlaznim transferima, Dominik Livaković i Bruno Petković još nisu potpisali nove ugovore, a ulaze u posljednju godinu ugovora. Je li to znak da odlaze iz Maksimira, i to već ovog ljeta?

"Ne bih rekao da je to znak da odlaze iz Dinama, nemam takve informacije, niti razmišljam na taj način. Ako se dogodi da oni ostaju, onda će se ozbiljno pristupiti razgovoru o novom ugovoru. To su A reprezentativci, stožerni igrači Dinama, kapetani moje momčadi, zaslužili su da se o njihovoj budućnosti ozbiljno razmišlja u kontekstu Dinama".

Osim spomenutog dvojca, često se na temu izlaznih transfera spominju Josip Šutalo, Luka Ivanušec i Martin Baturina. Jesu li svi oni na izlaznim vratima kluba?

"To ovisi o ponudama i financijskoj stabilnosti, koja nije toliko stabilna da možemo zauzeti takav stav pa reći prodajem ovog, a ovog ne. Ako dođu ponude iz ranga koje se teško odbijaju, onda nemaš puno prostora za manevar".

U kontekstu ulaznih transfera spominju se Žan Vipotnik i Matija Frigan:

"Ne mogu vam puno otkriti, to su zanimljivi igrači koji su naznačili svoju kvalitetu. Mi smo toga svjesni, puno toga ovisi o uvjetima, onome što njihovi klubovi traže. Oni jesu nama interesantni, ali ne u toliko mjeri da bi mi morali ulaziti u financijske kombinacije koje bi previše opteretile klub".

Na kraju bilo je riječi o formiranju Statuta i je li to važan, krucijalan trenutak za Dinamo:

"Ovo što se događalo pokazuje da klub mora imati stabilnu skupštinu, koja garantira da će se klub voditi transparentno, pošteno. Svatko tko voli Dinamo trebao bi razmišljati u tom smjeru Vjerujem da će tako biti u dogledno vrijeme, da će klub moći dugoročno funkcionirati", zaključio je.

Što je trener Dinama rekao o dobrim i lošim stranama Dinama i kritikama navijača pogledajte u prilogu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider