Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Disko Salah

Skandal u Senegalu: Pogeldajte kako su navijači Salaha ometali kod penala pa pokušali napasti poslije utakmice

Senegal se plasirao na SP pobijedivši Egipat na penale, ali raspucavanje za Mundijal nije prošlo bez kontroverzi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Senegal je pobijedio Egipat u finalu doigravanja za Svjetsko prvenstvo, ali imao je veliku pomoć svojih navijača koji su toliko izrešetali Mohameda Salaha i suigrače laserima s tribina da su ih društvene mreže prozvale "disko Egipćani."

Dvije afričke velesile u međusobnom okršaju odlučile su tko će na Mundijal, a Senegal je nastup na svjetskoj smotri zaslužio tek boljim izvođenjem jedanaesteraca. U raspucavanju smo svjedočili festivalu promašaja, a između ostalih svoj udarac s bijele točke promašio je i Mohamed Salah.

Pogledajte Salahov penal OVDJE.

"Sramota, kako je ovaj rezultat valjan?!"

Igrača Liverpoola, ali i njegove reprezentativne suigrače Senegalci su toliko ometali laserima s tribina da pojedini neutralni navijači nisu mogli vjerovati…

"Kako je ovaj rezultat valjan“, komentirao je jedan.

"Laseri senegalskih navijača u lice Mohameda Salaha su sramotni. Izgleda kao da je u disko klubu, a ne na nogometnom terenu“, napisao je drugi, a treći dodao:

gol expired Velika drama u afričkim kvalifikacijama: Kamerun šokirao Alžir u zadnjim sekundama divider

"Ovo je smiješno. Salah rijetko puca pokraj gola, suludo zapravo.“

Da stvar bude još gora, senegalski navijači nisu stali samo na laserima, htjeli su napasti egipatskog kapetana i po završetku utakmice. Jako osiguranje moralo je Salaha ispratiti sa stadiona, a navijači su ga na izlasku gađali čime su stigli.

Salah i njegovi suigrači su negodovali prema sucu, ali uzalud i Senegal je u čudesna četiri mjeseca nanio dva teška udarca velikim afričkim rivalima. Najprije su ih pobijedili u finalu Afričkog kupa nacija i uzeli svoj prvi trofej u povijesti, a sad su ih izbacili i s Mundijala.

Sad se nadaju kako će imati bolje sreće nego u Rusiji, gdje su postali prva reprezentacija u povijesti koja je ispala zbog pravila o fair playu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider