Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dramatično u engleskoj

Luda utakmica u Londonu: Sedam golova i nevjerojatan preokret West Hama

Nepotpuno kolu u Engleskoj obilježili su golovi u zadnjim minutama utakmice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

West Ham i Huddersfield odigrali su sjajnu utakmicu s čak sedam golova na Olimpijskom stadionu u Londonu, a na koncu je domaćin slavio 4:3 premda je pola sata prije kraja susreta gubio 1:3.

West Ham je poveo 1:0 golom Marka Noblea iz jedanaesterca u 15. minuti, no gosti su uzvratili s tri gola u nizu, a strijelci su bili Juninho Bacuna (17) i Karlan Ahearne-Grant (30, 65).

U posljednjih pola sata Čekičari su krenuli na sve ili ništa i do kraja utakmice uspjeli su zabiti tri gola za veliki preokret.

Prvo je Angelo Ogbonna smanjio u 75. minuti, a zatim je Javier Hernandez sedam minuta prije kraja izjednačio na 3:3. Kada se već činilo kako će utakmica završiti bez pobjednika, meksički napadač je zabio za treću uzastopnu domaću pobjedu West Hama.

Dramatično je bilo i na preostala dva stadiona.

Leicester City je na gostovanju pobijedio Burnley s 2:1 premda je od četvrte minute igrao s igračem manje. Harry Maguire je ''pocrvenio'' nakon tri minute i 11 sekundi igre zaradivši najbrži crveni u Premiershipu od ožujka 2015. godine kada je Gareth McAuley isključen nakon 90 sekundi.

Pobjednički gol za Lisice zabio je Wes Morgan u sudačkoj nadoknadi.

Pogodak u posljednjim trenucima susreta vidjeli su i gledatelji na Vitality stadionu gdje je Newcastle izvukao bod protiv Bournemoutha odigravši 2:2.

Gol za 2:2 zabio je Matt Ritchie u četvrtoj minuti nadoknade. Gosti su i prvi gol zabili u sudačkoj nadoknadi, ali prvog dijela, a strijelac je bio Salomon Rondon. Oba gola za domaćine postigao je Joshua King (48-11m, 81).

Preostale dvije utakmice ovog kola su u nedjelju (Fulham - Liverpool, Everton - Chelsea), dok su četiri utakmice odgođene zbog FA kupa.

Na ljestvici vodi Manchester City sa 74 boda, Liverpool ima bod manje, a treći je Tottenham sa 61 bodom.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider