Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Nažalost, pozitivan sam''

Alarm za uzbunu u talijanskom prvoligašu: Sedam igrača ima koronavirus

Poljski branič Bartosz Bereszynski (27) sedmi je igrač talijanskog nogometnog prvoligaša Sampdorije koji je zaražen koronavirusom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Nažalost, pozitivan sam na COVID-19", napisao je na društvenim mrežama poljski internacionalac.

"Osjećam se dobro. Unatoč poduzimanju odgovarajućih mjera opreza, nisam uspio izbjeći ovaj virus. Zbog toga vas molim da budete odgovorni i ostanite kod kuće kad god je to moguće," poručio je 27-godišnji branič.

Manolo Gabbiadini bio je prvi igrač Sampdorije koji je bio pozitivan, a brzo su ga slijedili suigrači Gambijac Omar Colley, Šveđanin Albin Ekdal, Norvežanin Morten Thorsby i Talijani Antonino La Gumina i Fabio Depaoli.

Sampdoria (Foto: AFP) Panika u redovima nekadašnjeg prvaka Italije: Zaražena još četiri igrača! divider

"Sampdoria je odmah poduzela sve procedure predviđene u ovakvim slučajevima: sve klupske prostorije su zatvorene, momčad, vodstvo i zaposlenici koji su bili u doticaju sa zaraženima nalaze se u dobrovoljnoj kućnoj izolaciji", objavio je đenovski klub.

Talijanski nogometni prvoligaš Fiorentina je objavio kako su trojica njegovih igrača zaražena koronavirusom. Nakon što je u petak navečer objavljeno kako je srpski napadač Dušan Vlahović zaražen koronavirusom, u subotu su pozitivni testovi potvrđeni i kod kapetana Germana Pezzelle te napadača Patricka Cutronea.

Prvi slučaj koronavirusa u Serie A zabilježen je kod braniča Juventusa Danielea Ruganija.

gol expired EURO će se ipak igrati ove godine? Pojavila se opcija za nastavak liga i održavanje prvenstva divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider