Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Objavio fotografiju

Jao, kakva greška: Trenirao u dresu najvećeg rivala, navijači njegovog kluba poludjeli

Njegov post na Instagramu izazvao je oluju komentara bijesnih navijača, ali i nekolicine bivših igrača momčadi iz Gelsenkirchena. Oglasio se i klub.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mladi velški nogometni reprezentativac i član Schalkea Rabbi Matondo (19) našao se u problemima nakon što je na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj se vidi kako vježba u dresu konkurentske Borussije Dortmund.

Njegov post na Instagramu izazvao je oluju komentara bijesnih navijača, ali i nekolicine bivših igrača momčadi iz Gelsenkirchena. Oglasio se i klub.

"Rabbi ima samo 19 godina, ali to nije smio učiniti", rekao je glasnogovornik Jochen Schneider.

gol expired Borussia raskinula s posrnulom zvijezdom: Asistirao je za svjetsko zlato, a sada razmišlja o mirovini divider

Nije pomogla niti činjenica što je Matondo nosio Borussijin dres Jadona Sancha, svog velikog prijatelja s kojim je trenirao u akademiji Manchester Cityja prije nego što su se preselili u Njemačku. Jedan u Schalke, a drugi u Borussiju.

"Bio sam naivan..."

Mladi Velšanin je ubrzo obrisao objavu i ispričao se navijačima.

"Tužan sam i razočaran što sam iznevjerio sve koji se osjećaju povezani sa Schalkeom", napisao je na Instagramu.

"Bio sam naivan i obukao sam dres mog bliskog prijatelja. Nosio sam ga samo zbog Jadona. To nije imalo nikakve veze s Dortmundom", dodao je.

Matondo je u Schalke stigao u siječnju 2019. godine potpisavši ugovor na 4.5 godine uz odštetu od 11 milijuna eura. Ove sezone je zabio dva gola u 20 nastupa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider