Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svrake u ofenzivi

Saudijski princ iskrcao 200 milijuna eura na stol za prvu pomoć: Dovodi slavnog trenera u Newcastle i krade četvoricu igrača Unitedu

Newcaste United uskoro bi trebao početi trošiti ogroman kapital koji je ušao u klub.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novi premierligaški bogataš Newcastle ovog siječnja trebao bi započeti projekt izgradnje novog europskog nogometnog giganta. Kontroverzni saudijski princ ulupat će u Svrake dosad neviđenu lovu u svjetskom nogometu, a već u siječnju planira pokupovati nekoliko igrača za "prvu pomoć“ do kraja sezone.

Ozbiljniji zahvati i veća ulaganja očekuju se tek sljedeće ljeto, međutim već ove zime spremaju se uzeti što mogu.

Krenut će od trenera, a novi šef trebao bi biti Antonio Conte, kojem će isplatiti 15.000.000 eura za godišnju gažu i dati mu budžet od 200.000.000 eura na raspolaganje već za siječanj.

Navodno novi gazda želi čak četvoricu odbačenih igrača Manchester Uniteda, Anthonyja Martiala, kojeg su željeli i ranije, Donnyja van de Beeka, koji je nedavno poludio na šefa Soslkjaera jer ga nije uveo na teren, zaboravljeni stoper Eric Bailly te Jesse Lingaard, koji se ne vidi blizu prve momčadi kraj tolike konkurencije u veznom redu.

United će ih vjerojatno većinu rado pustiti jer nisu po guštu norveškom menadžeru, a Svrake će s njima četvoricom biti puno konkurentniji već u drugoj polovici sezone…

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider