Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kuju se planovi

Saudijci dolaze po četiri zvijezde Real Madrida: Evo kakva je situacija s Modrićem

U Real Madridu su svjesni da bi ih naljeto mogli napustiti neki igrači…

Luka Modrić (Foto: Afp)

Saudijska Arabija postaje trn u oku najvećih europskih liga. Marca najavljuje da će Saudijci naljeto krenuti po nova val pojačanja i pri tome neće štedjeti. Madridski dnevnik tvrdi da Saudijci mjerkaju Real Madrid, odnosno njegove igrače kojima istječe ugovor na kraju ove ili sljedeće sezone.

Navijači PAOK-a Stižu li Grobari navijati kontra Dinama? Protiv Hajduka smo ih vidjeli pa im delegat maknuo zastavu divider

Glavne mete su Ferland Mendy, Lucas Vazquez, Luka Modrić i Nacho Fernandez. Real još uvijek nije razriješio nijednu od nepoznanica koje se nadvijaju nad pojedinim igračima momčadi koju vodi Carlo Ancelotti, što je okolnost koja ne promiče bogatim saudijskim klubovima, čije najveće klubove financira država. U prijevodi, puni su kao brod i mogu ponuditi jako puno.

Madriđani su na slučaju Karima Benzeme naučili da ništa nije sigurno i da se mogu očekivati novi odlasci ako na vrijeme ne riješe otvorena pitanja. Bliži se trenutak odluke, na Bernabeuu je u punom jeku ispunjavanje kadrovskih križaljki za sljedeće sezonu.

Navijači PAOK-a iz Soluna Frka u Solunu: Navijači PAOK-a upali na trening, zaprijetili treneru i igračima divider

Slučaj koji najviše zaokuplja pozornost je onaj Ferlanda Mendyja. Već tjednima i mjesecima spekulira se o mogućem dolasku Alphonsa Daviesa iz Bayerna. Real je ponudio Francuzu produljenje ugovora, ali ta ga ponuda nije zadovoljila, pa se neizvjesnost nastavlja. Iako ga Ancelotti smatra jednim od ključnih igračem u obrambenoj liniji, nije isključen njegov odlazak ako se potvrdi dolazak Kanađanina.

Nachou, Lucasu Vazquezu i Luki Modriću istječe ugovor. Sva trojica kuju planove za sljedeću sezone, a Marca tvrdi da im Real još nije ništa ponudio, no to ne znači da neće.

Štoviše, Marca tvrdi da će Kraljevski klub svoj trojici ponuditi ugovor na još jednu sezonu. Real nema namjeru potpisivati s njima dulje ugovore, a financijski uvjeti ostali bi isti kao ove sezone. U Realu su svjesni da su Saudijci u stanju ponuditi znatno više i da je lako moguće da to prihvate, iako se nadaju da im je ipak prioritet ostati u Kraljevskom klubu. No to su samo hipoteze, još uvijek se ne zna kako će ta priča završiti.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider