Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mnogi ga osudili

Legendarni vratar šokirao javnost: ''Reyes ne zaslužuje počast kao da je bio heroj''

Bivši španjolski nogometni reprezentativac Jose Antonio Reyes tragično je preminuo u automobilskoj nesreći, ali legendarni vratar Santiago Canizares ne može zaobići činjenicu da je Reyes jurio 200 na sat.

Jose Antonio Reyes (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Jose Antonio Reyes (35) stradao je u subotu u prometnoj nesreći. Bivši nogometaš Seville, Arsenala, Real Madrida i Atletico Madrida poginuo je nakon što je s 200 km/h sletio s ceste, dok su u automobilu bili još njegovi rođaci Jonathan Reyes i Juan Manuel Calderon.

Reyes je poginuo, a prema posljednjim informacijama iz Španjolske, Calderon se trenutačno nalazi u bolnici pod sedativima. Opečeno mu je oko 65 posto tijela i život mu je i dalje ugrožen.

O cijeloj tragediji oglasio se i legendarni vratar Valencije Santiago Canizares, kojega su mnogu osudili zbog njegove reakcije. No je li zaista rekao nešto tako loše…

''Neprilagođena brzina je neodgovoran stav. U nesreći je bilo više žrtava osim vozača. Reyes ne zaslužuje počast kao da je bio heroj. Ali to ne znači da ne žalim zbog onog što se dogodilo i da se ne molim za njihove duše'', napisao je Canizares na Twitteru.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider