Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
veliki transferi i u engleskoj i njemačkoj

Milan upecao kapitalca: Stigao Pirlov nasljednik kojem je inspiracija Modrić

Nekoliko velikih transfera dogovoreno je u srijedu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Veznjak Sandro Tonali (20) novi je igrač Milana. Potpisao je za talijanski klub na pet godina i izabrao broj osam po uzoru na Gennara Gattusa, svog idola iz djetinjstva.

Milan ga je iz Brescije službeno doveo na posudbu za 10 milijuna eura uz opciju kupnje za još 10 plus 15 milijuna eura bonusa.

Tonali je odrastao kao navijač Milana. Glasi za ponajvećeg talijanskog talenta.

gol expired UFC dobio opakog razbijača, novog Ngannoua. Istaknuo se strašnim nokautom: "Us*ao sam se kad sam to vidio" divider

Tonalija su zbog pozicije, duge kose i fine tehnike u domovini proglasili novim Pirlom, ali on odbija te usporedbe. Kao idola navodi Gattusa, a inspirira ga Luka Modrić.

Aston Villa dovela najskuplje pojačanje u svojoj povijesti

Trgovalo se i u Engleskoj i Njemačkoj. Aston Villa se pojačala napadačem drugoligaša Brentforda Olliejem Watkinsom (24), s kojim je potpisala petogodišnji ugovor. Vrijednost transfera je 30 milijuna eura, a sa bonusima može doseći 37 milijuna.

To je rekordni transfer u povijesti Aston Ville. Dosad je to bio transfer brazilskog napadača Wesleyja, za kojeg su prošle godine Club Bruggeu platili 25 milijuna eura.

Dejan Lovren Lovren priznao pogrešku, pa progovorio o najvećem problemu Hrvatske: ''Moramo to hitno promijeniti'' divider

Češki napadač Patrik Schick (24) prešao je iz Rome u Bayer Leverkusen u transferu vrijednom 26,5 milijuna eura, a Roma ima pravo i na deset posto iznosa od budućeg transfera. Schick je sa Bayerom iz Leverkusena potpisao petogodišnji ugovor, objavili su talijanski mediji.

Češki reprezentativac stigao je u Romu u ljeto 2017. iz Sampdorije za 42 milijuna eura, ali u dvije sezone u rimskom klubu zabio je samo osam golova.

Prošlu sezonu proveo je na posudbi u Leipzigu, gdje je postigao 10 golova. No, po isteku posudbe Leipzig nije htio otkupiti njegov ugovor, pa je Patrik Schick na kraju završio u Bayer Leverkusenu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider