Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije bilo potrebno

Sammir brutalno odgovorio legendi Hajduka na Instagramu: Sve je eskaliralo zbog tetovaža

Sammir je odgovorio legendi Hajduka Ivanu Gudelju, koji bi zabranio tetovaže igračima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivan Gudelj, legendarni nogometaš Hajduka, prije nekoliko dana je otkrio kako bi nogometašima zabranio tetovaže, piercing, ali i još puno toga. Na to je poprilično burno reagirao Sammir, bivši nogometaš Dinama, koji mu je odgovorio preko Instagrama: 

"Ajde, ne s**i ti", napisao je.

"Ne mogu shvatiti da se idoli tetoviraju. Živimo u demokraciji, pa svatko ima pravo na to, ali ja bih to nogometašima zabranio. I tetovaže, i naušnice, i piercing", kazao je Gudelj, koji je sa samo 26 godina morao prekinuti nogometnu karijeru.

Gudelj prekinuo karijeru zbog hepatitisa

Nakon što je osjetio oštru bol u mišiću, Gudelj se srušio tijekom susreta Hajduka i Crvene zvezde na Poljudu. Pokazalo se kasnije da je to bila njegova posljednja utakmica, a ubrzo mu je dijagnosticiran hepatitis.

"Prošao sam hepatitis, znam kakva je to bolest, a s tetovažama i piercingom se možeš zaraziti", rekao je Gudelj u razgovoru za Sportske novosti pa dodao što bi još zabranio današnjim nogometašima.

"Ukinuo bih brojeve do 99, svi bi nogometaši imali brojeve od 1 do 11. Također, zabranio bih i kopačke u bojama", zaključio je.

Za kraj dodajmo da je Sammir još uvijek bez kluba nakon što je raskinuo ugovor sa zagrebačkom Lokomotivom.

Tablica Prva HNL

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider