Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uskoro slijedi odluka?

Bivša zvijezda Ctiyja demantirala Xavija: "Sergio Aguero mi je poslao poruku", evo što mu je rekao

Nogometaš Barcelone Sergio Aguero vjerojatno će sljedećeg tjedna objaviti prekid nogometne karijere.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tijekom jučerašnjeg dana svjetskim medijima se pronijela šokantna vijest da Sergio Aguero prekida nogometnu karijeru zbog problema sa zdravljem.

Tu je informaciju prvi plasirao španjolski novinar Gerard Romero koji je dobro upoznat u sva zbivanja oko Barcelone, a danas je, nažalost, sve potvrdio Samir Nasri koji je igrao s Aguerom u Manchester Cityju.

Bivši francuski reprezntativac koji se nedavno umirovio, potvrdio je za francuski Canal + da je primio poruku od argentinskog nogometaša da prekida nogometnu karijeru.

Razlog je, po svemu sudeći, srčana aritmija.

"Poslao mi je poruku i, nažalost, to je potvrđeno. Teško mi je to palo, osim što se radi o igraču kojeg svi znamo, on je jako dobra osoba. Teško mi je jer to nije njegov izbor, već je prisiljen to napraviti", kazao je Nasri.

gol expired Xavi krenuo pobjedom pa poslao zabrinjavajuću poruku svim navijačima Barcelone divider

Podsjetimo, Aguero je zbog bolova u prsima morao napustiti travnjak na utakmici Barcelone protiv Alavesa. Krajem prvog poluvremena Aguero se uhvatio za prsa, u strahu gledao oko sebe i potom se polegnuo na travu.

Sam je potom izašao s travnjaka, a žalio se na bolove u prsima i vrtoglavicu.

Nakon debija na klupi Barcelone i pobjede u gradskom derbiju protiv Espanyola, Xavi je na konferenciji za novinare demantirao sve informacije.

"To nije istina. Nadamo se da će moći nastaviti igrati nogomet. Razgovarali smo s njim u posljednjih nekoliko dana i ne želimo potvrditi tu informaciju", kazao je Xavi.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider