Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Egipat strepi

Otkriveno kada se vraća Salah: ''Potpuno je fokusiran na oporavak''

Mohamed Salah bi trebao nastupiti na Svjetskom prvenstvu, ali upitno je koliko će utakmica odigrati.

Momahed Salah (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Egipat strepi nakon ozljede Mohameda Salaha. Ubojiti napadač Liverpoola ozlijedio se u finalu Lige prvaka nakon hrvačkog zahvata Sergija Ramosa; nekoliko minuta kasnije napustio je teren, a njegov nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji došao je pod znak upitnika.

Jürgen Klopp je nakon utakmice rekao da se radi o ''ozbiljnoj ozljedi'', a sada je napokon otkriveno kada bi se Salah trebao vratiti na teren.

Salah je stigao na liječenje u Španjolsku, a liječnik Liverpoola Ruben Pons otkrio je kada bi se sjajni Egipćanin trebao vratiti u akciju.

''Kada smo saznali kakva je ozljeda isplanirali smo terapiju, Salah je tužan zbog svega, ali je potpuno fokusiran na opravak. U principu će trebati tri do četiri tjedna, ali pokušat ćemo skratiti taj rok'', rekao je Pons španjolskoj Marci.

''Znali smo da je nešto ozbiljno čim je pao jer se inače nikad ne žali, bojali smo se najgoreg'', dodao je.

Egipat prvu utakmicu igra 15. lipnja protiv Urugvaja, a Salah gotovo sigurno neće biti spreman. No ostvari li se optimističnija Ponsova prognoza mogao bi se vratiti četiri dana kasnije protiv domaćina Rusije, dok bi 25. lipnja protiv Saudijske Arabije gotovo sigurno trebao biti spreman.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider