Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Pokopajte me u Walesu'

Poznati holivudski glumac je gazda kluba koji je odigrao utakmicu godine s 11 golova: "Uzeli ste mi devet godina života"

Otočki niželigaš Wrexham u subotu je slavio u trileru s 11 golova, a Ryan Reynolds morao se ispričavati obitelji nakon susreta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Niželigaš Wrexham pobijedio je Dover u subotu u potpunoj ludnici, uspjeli su se iščupati iz zaostatka tri gola i na koncu slaviti 6:5, a jutros ih je objavom na društvenim mrežama pohvalio njihov slavni gazda – poznati holivudski glumac Ryan Reynolds.

Javno se ispričao svojoj obitelji jer je za vrijeme utakmice koristio rječnik na koji od njega nisu navikli pa priznao kako mu je utakmica skratila život za devet godina.

Reynoldsov klub ganja promociju u četvrtu ligu i gubio je 5:2 pola sata do kraja utakmice. Činilo se kako će njihova nada u ligu više iščeznuti to poslijepodne, ali uspjeli su se dramatično vratiti i okrenuti utakmicu te na kraju slaviti u trileru s 11 golova.

 

 Uzeli mu devet godina života

"Upravo sam izgubio devet godina svog života i okej sam s tim. Isprike mojoj obitelji. Također, pokopajte me u Walesu“, objavio je na Twitteru.

gol expired Najluđa utakmica godine: Završilo je 6:5, ali pogledajte kako se kretao rezultat – ovo je show! divider

Ovim rezultatom njegovi su zauzeli poziciju koja im osigurava doigravanje za ligu više…

"Wrexham je imao svoju jedinstvenu vrstu glamura prije nego što smo ja i Rob McElhenney stigli u klub. Obojica obožavamo ovaj klub, to nam je projekt iz strasti“, otkrio je svojedobno čovjek kojeg u zadnje vrijeme pamtimo po ulozi u Deadpoolu…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider