Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
UŽIVAO JE NA UTAKMICI

VIDEO Ryan Reynolds dobio ovacije kad je došao pogledati svoj klub

Jedan od najpopularnijih glumaca svijeta, Ryan Reynolds, ovog se vikenda nalazio u Walesu

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U veljači se navršilo godinu dana otkako je Ryan Reynolds, zajedno s prijateljem Robom McElhenneyem kupio većinski udio u nogometnom klubu Wrexham FC. Klubu koji dolazi iz istoimenog velškog grada od 65 tisuća stanovnika te nastupa u engleskoj National ligi, petom rangu otočkog nogometa.

Iako je Reynolds više puta koristio priliku pozvati ljude da poprate klub te je nerijetko, kad se nalazi u opuštenom izdanju, odjeven u njihove rekvizite, nitko nije mogao biti siguran koliko je Reynolds ozbiljan u ambicijama kluba te što misli napraviti s njim.

No, ako ćemo suditi po njegovom ponašanju na utakmici održanoj prošlog vikenda, Reynolds je postao i vatreni navijač svog kluba. Došao je na utakmicu, a onda je vrlo emotivno proslavio vodeći zgoditak svog kluba. Wrexham je inače igrao polufinale FA Trophy natjecanja u kojem je rezultatom 2:0 savladao Stockport.

Reynold je već prije tjedan dana završio u medijima, nakon što je Wrexham slavio u nevjerojatnoj utakmici u kojoj je savladao Dover rezultatom 6:5, a sad možemo vidjeti i kako su ga navijači istog prihvatili.

Naime, tijekom utakmice protiv Stockporta, odjednom je krenulo standiranje "There is only one Ryan Reynolds", a njegovu reakciju možemo opisati kao vrlo emotivnu. 

Nema nikakve sumnje da će se Reynolds pojaviti i na finalnoj utakmici FA Trophyja. Inače se radi o natjecanju organiziranom za poluprofesionalne klubove. Ove sezone nastupilo ih je čak 310.

Plasmanom u finale izjednačio je Wrexham uspjeh iz 2015. godine, no tada su u finalu poraženi. Ipak, navedeno natjecanje osvojili su 2013. godine te sad odlaze po drugi trofej. 

Naravno, ovaj bi posebno značio jer bi bio prvi pod vlasništvom jednog od najpoznatijih glumaca svijeta. Protivnik u finalu bit će im momčad Bromleya, a utakmica se igra 22. svibnja na Wembleyu. 

Osim toga, ovo bi im mogla biti prilika koju iduće godine neće imati. Naime, žestoko se bore za plasman u League Two, a to znači i ulazak u profesionalnost. Time bi automatski izgubili pravo sudjelovanja u ovom natjecanju.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider