Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nikad nije kasno

FOTO Ryan Giggs očekuje treće dijete u 50. godini s manekenkom

Legendarni igrač Manchester Uniteda Ryan Giggs postat će otac u 50. godini života.

Ryan Giggs u dresu Manchester Uniteda (Foto: Guliver Image)

Ryan Giggs trebao bi dobiti treće dijete, i to u dobi od 50 godina!

Legendarni igrač Manchester Uniteda i njegova partnerica Zara Charles (36) očekuju dolazak bebe ove godine. Giggs već ima dvoje djece iz prošlog braka, 17-godišnjeg Zacha, koji je krenuo njegovima stopama i igra za Sheffield United, i 19-godišnju kćer Libby.

Giggs i njegova odabranica, inače bivša manekenka, zajedno su od 2021. godine, a žive u vili sa sedam spavaćih soba koju su kupili prošle godine za 2,1 milijun funti.

Ona mu je bila podrška u razdoblju kad je optužen za napad na bivšu partnericu Kate Greville i njezinu sestru Emmu u njihovu domu. Greville ga je na suđenju optužila za nevjeru s nekoliko žena, uključujući i Zaru Charles, s kojom čeka dijete, piše The Sun.

Budući da 2022. godine nije donesena sudska presuda, suđenje je ponovljeno godinu dana kasnije, no tužiteljstvo je povuklo sve optužbe nakon što je Greville rekla da ne želi svjedočiti jer je to utjecalo na njezino mentalno zdravlje.

Zbog optužbi za napad Giggs je odstupio s mjesta izbornika Walesa 2022. godine i povukao se iz javnosti, a nedavno je počeo raditi kao nogometni direktor Salford Cityja, gdje ima suvlasnički udio s bivšim suigračima iz Uniteda, braćom Neville, Nickyjem Buttom i Paulom Scholesom.

Luka Modrić VIDEO Realu nije dosadilo objavljivati ove snimke Luke Modrića: Po tome ga zna cijeli svijet divider

Mario Hezonja burno reagirao na utakmici Real Madrida VIDEO Hezonja pobjesnio na Slovenca: Počastio ga sočnim psovkama, jedva su ga odvukli u svlačionicu divider

Joško Gvardiol (desno) VIDEO Zvižduci parali nebo nakon ovog Gvardiolina starta: Domaćini tražili penal, sudac ostao nijem divider

Ryan Giggs i nova partnerica Zara Charles Ryan Giggs i nova partnerica Zara Charles (Foto: Guliver Image)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider