Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mnogima se nije svidjelo

Ryan Giggs objasnio zašto je razočarao navijače koji su 11 godina čekali na tako nešto

Ryan Giggs objasnio je odluku da ostavi Garetha Balea na klupi u rijetkoj utakmici Walesa u Wrexamu.

Gareth Bale i Ryan Giggs (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Izbornik Walesa Ryan Giggs objasnio je kako nije imao izbora nego da razočara navijače ostavljanjem Garetha Balea na klupi u utakmici protiv Trinidad i Tobaga u Wrexamu.

Wales nije igrao na Racecourse Groundu od 2008. godine i puno toga je napravljeno od povratka reprezentacije na sjever po prvi put nakon 11 godina. Međutim, Giggs nije htio riskirati samo četiri dana prije otvaranja kvalifikacija za Euro 2020.

''Gareth je dobio prvih 90 minuta u tri mjeseca i sudjelovao na treningu u ponedjeljak'', izjavio je Giggs nakon što je 19-godišnji Ben Woodburn donio Walesu pobjedu u sudačkoj nadoknadi.

''Jutros je jako dobro trenirao, ali bilo je previše toga na kocki, s obzirom na to da se igra u nedjelju. Imamo prednost u prvoj utakmici, jer Slovačka igra u četvrtak i nedjelju. Htio sam ovaj tjedan iskoristiti tu prednost, i fizički i mentalno'', objasnio je bivši nogometaš ManUtd-a te nadodao:

''Naravno da je to razočaravajuće za navijače, željeli su vidjeti Garetha, ali moj je posao osigurati da budemo spremni za nedjelju'', zaključio je Giggs.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider