Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ovo ih posebno boli

Ruski mediji tužno ističu jednu stvar nakon kraha Krasnodara protiv Dinama u Zagrebu

Dinamo je u dvije utakmice čak dva puta pobijedio ruski Krasnodar u Europskoj ligi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon velike pobjede prije tjedan dana, kada je u Rusiji bilo 3:2, Dinamo je u Zagrebu još jednom pobijedio Krasnodar, ovaj put s 1:0. Time je zagrebački klub ponovio uspjeh od prije dvije godine, kada je također izborio osminu finala Europske lige.

Bila je to šesta pobjeda Dinama u nizu u Europskoj ligi, što Modre stavlja u sam vrh tog natjecanja u ovoj sezoni. Na današnjem ždrijebu u 13 sati nitko neće biti baš apsolutni favorit protiv Modrih, čak ni oni najveći klubovi.

gol expired Dinamo i Mamić(i) sazreli za veliki rezultat: Modri imaju kralježnicu i moćan kvartet, a za to je zaslužno i vodstvo kluba divider

Krasnodar je nakon devastirane obrane u Zagreb stigao i bez najboljeg napadača Marcusa Berga. Nije da su Rusi imali prevelika očekivanja, ali nije ni da su stigli bez nade u Zagreb. Ruski mediji posebno su pratili Krasnodar jer je to bio jedini njihov klub koji je preživio zimu u Europi.

''Ovo nije bila naša sezona. Krasnodar je bio posljednji ruski klub ove sezone u Europi'', piše Sport Express, a slično su izdvojili i ostali.

''Nije sramota ispasti iz Europe, ali svi trebaju shvatiti jednu stvar. Iako smo po renkingu UEFA-e sedma liga u Europi, nismo baš tako jaki. Osvajanja Europske lige CSKA i Zenita su davno iza nas'', dodaje se u članku na Sport Expressu.

''To je sad to, ostali smo bez Europe'', navodi Sports.ru te dodaje:

''Ovo je najgora sezona ruskih klubova u Europi u posljednjih 17 godina.''

Više nema ruskih klubova u Europi, Krasnodar je poražen i u Zagrebu'', tužan je i zaključak Komersanta.

Ruski mediji ističu i kako se Portugal po koeficijentu još više popeo, a za petama Rusima na sedmom mjestu su Nizozemci.

Može li Dinamo proći u četvrtfinale Europske lige?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider