Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U blatu Kranjčevićeve

Rudeš uzeo bod vodećem Dinamu, Modrima poništen regularan gol

Rudeš je u Kranjčevićevoj osvojio bod protiv vodećeg Dinama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U dvoboju prve i posljednje momčadi prvenstva Dinamo i Rudeš su na Kranjčevićevoj odigrali 1:1. Strijelci su bili Karlo Kamenar (44) i Armin Hodžić (72)

Iako je Dinamo dominirao, Rudeš je u teškim uvjetima na terenu punom blata šokirao Modre i poveo u 44. minuti. Strijelac je bio Karlo Kamenar koji je ''provozao'' Petra Stojanovića i pospremio odbijanac nakon što mu je Dominik Livaković obranio prvi udarac.

Dinamo je izjednačio u 72. minuti nakon što je Glauder promašio loptu i omogućio Arminu Hodžiću izlazak u situaciju jedan na jedan s vratarom. Hodžić, koji je ušao u igru samo šest minuta ranije, zaobišao je Josipa Čondrića i mirno pogodio za izjednačenje.

Dinamo je trebao povesti u 72. minuti kada je Dani Olmo izašao sam pred Čondrića i lijepo pogodio, ali sudac je pogrešno procijenio da je Španjolac bio u zaleđu i poništio regularan pogodak.

Do kraja je Dinamo ostao s igračem manje nakon što je Nikola Moro zbog naguravanja dobio drugi žuti karton. Dinamo je još nekoliko puta ugrozio gol Rudeša, ali rezultat se nije mijenjao.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider