Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Španjolci objavili prepisku

Rubiales upleten u novi skandal: Barceloni obećao milijune, ali skrivao je jednu stvar

Luis Rubiales podnio je ostavku na mjesto predsjednika Španjolskog nogometnog saveza.

Jenni Hermoso i Rubiales (Foto: Afp)

Luis Rubiales ponovno šokira nogometnu javnost. Tek što je podnio ostavku zbog skandaloznog poteza na finalu Svjetskog prvenstva, kada je nogometašicu Jennifer Hermoso poljubio u usta, sada je upleten u novi skandal.

El Mundo, ugledni španjolski list otkrio je kako je Rubiales, sada već bivši predsjednik Saveza, uvjerio Barcelonu da odigra finale Superkupa protiv Atletico Madrida u inozemstvu, odnosno u Saudijskoj Arabiji. 

Luka Vušković Romano otkrio: "Znam detalje transfera Vuškovića u Tottenham" divider

Katalonskom klubu je zagarantirao zaradu od 6,8 do 8 milijuna eura, no jednu stvar je prešutio - da će Pique, nekadašnji kapetan Barcelone, dobiti čak 24 milijuna eura provizije za taj posao.

Barcelona je pristala na ponudu, ugovor je ubrzo potpisan, no pitanje je kako bi na sve reagirali da su znali koliko će Pique zaraditi na tom poslu. O tome se pisalo prije više od godinu dana, no sada su procurile poruke između Rubialesa i Barcelone.

Podsjetimo, bivši španjolski reprezentativac je u redovima katalonskog diva proveo gotovo cijelu karijeru, a s prvim danom 2023. godine odlučio je okačiti kopačke o klin i otići u nogometnu mirovinu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider