Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Je li ovo znak?

Ronaldo odbio najveći ugovor ikad: Navijači Juventusa ''poludjeli'' zbog fotografije s odmora

Svjetsko prvenstvo je u drugom planu u Španjolskoj i Italiji, a glavna je tema Cristiano Ronaldo.

U Torinu se već prodaju Ronaldovi dresovi Juventusa (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Italija se na Svjetsko prvenstvo nije ni plasirala, dok je Španjolska neočekivano ispala u osmini finala protiv Rusije. Ne čudi stoga što je u fokusu talijanskih i španjolskih medija mogući transfer Cristiana Ronalda u Juventus, dok je Svjetsko prvenstvo palo u drugi plan.

Svaki Ronaldov korak budno se prati, pa je tako jedna naizgled obična fotografija s ljetovanja bila dovoljna da pokrene pravu buru u Italiji.

Ronaldov brat objavio je fotografiju s odmora na kojoj je Ronaldo odjeven u crno-bijelu kombinaciju. Fotografija se brzo proširila medijima i društvenim mrežama; navijači Juventusa su Ronaldovu odjevnu kombinaciju protumačili kao znak da se Portugalac sprema postati članom Bianconera.

Sporna Ronaldova fotografija (Foto: Twitter) Sporna Ronaldova fotografija (Foto: Twitter) (Foto: Twitter)

Pored toga, madridska Marca piše da je Ronaldo odbio najveći ugovor u povijesti. Prema pisanju uglednog španjolskog lista, na stolu je imao ponudu iz Kine od čak 100 milijuna eura po sezoni. 

Ugovor bi trajao dvije godine, ali Ronaldo je odbio čak 200 milijuna eura zbog sportskih razloga. Portugalac još ne razmišlja o mirovini i želi igrati na najvišoj razini, a to sigurno ne bi dobio u Kini.

Juventus je pak druga priča: moćna talijanska momčad već je godinama u krugu najboljih u Europi, ali nikako ne uspijeva napraviti zadnji korak i osvojiti Ligu prvaka, trofej koji već dugo proganja Staru damu, najveće gubitnike u povijesti finala najelitnijeg klupskog natjecanja.

Upravo Ronaldo bi mogao biti ta prevaga i čovjek koji će srušiti prokletstvo. Osim toga, još je davno najavio da karijeru u poznim igračkim godinama planira završiti u SAD-u, tako da, čini se, nema tih kineskih milijuna koji bi Ronalda odveli na Daleki istok.

Juventus ostaje zasad najrealnija opcija, bez obzira na to je li crno-bijela odjeća doista Ronaldova skrivena poruka ili samo slučajnost.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider