Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Navijači pokrenuli akciju

Ronaldu su širom otvorena vrata jednog kluba, već su ga predstavili u novom dresu

Navijači argentinskog kluba pokrenuli su kampanju za dolazak Cristiana Ronalda.

Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

Od nogometaša za kojeg su se nudili i plaćali silni milijuni, Cristiano Ronaldo je postao "uteg" kojeg klubovi ne žele dovoditi da ne bi narušili atmosferu u svlačionici. 

Portugalac je podigao veliku buru sramotnim ponašanjem na utakmici protiv Tottenhama (2:0) u Premier ligi, kada je odbio ući u igru kao zamjena, ali i odšetao u svlačionici prije isteka vremena.

Razbjesnilo je to sve u Manchesteru Unitedu, trener Erik ten Hag odmah je odlučio izbaciti portugalsku zvijezdu iz momčadi, a kazna je potrajala tek nekoliko dana.

gol expired VIDEO Pogledajte brutalan start Teklića za crveni karton, ovo je izgledalo ružno divider

Ronaldo se posuo pepelom, ispričao navijačima emotivnom porukom na društvenim mrežama i uskoro dobio novu priliku. Zaigrao je od prve minute protiv Šerifa u Europskoj ligi i iskupio na najbolji mogući način, pogotkom.

No pitanje je koliko će "idila" dugo potrajati. U veljači sljedeće godine Ronaldo puni 38 godina, njegova je forma u silaznoj putanji, a ugovor se bliži svom kraju.

Ljetos je nekolicina klubova odbila mogućnost da im se Ronalo pridruži, Napoli je posljednji koji mu je zalupio vrata, ali zato je jedan drugi klub pokrenuo ludu akciju na društvenim mrežama.

Navijači pokrenuli akciju, klub se javio

Navijači Argentinos Juniorsa pokrenuli su kampanju za dolazak Cristiana Ronalda, sve se proširilo brzinom munje, a potpuno je ludilo nastalo kada se klub uključio u istu.

Budući da su ostvarili plasman u Copu Libertadores, južnoameričku inačicu Lige prvaka, u potrazi su za zvijezdom koja će predvoditi momčad, a ima li boljeg izbora od Cristiana Ronalda?

Objavili su tako Ronaldovu fotografiju u dresu kluba, ali i kratki video na kojem se može vidjeti ispisano prezime i broj na poleđini dresa koji su namijenili portugalskoj zvijezdi.

Teško je vjerovati da će im akcija uspjeti, ali jedno je sasvim sigurno - za istu se itekako pročulo...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider