Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
oglasila se na instagramu

Ronaldova sestra: Bog je poslao Cristiana da pokaže svima da je korona najveća prevara

Ronaldova sestra pokazala je svoje mišljenje o koronavirusu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jučer je potvrđeno da je Cristiano Ronaldo zaražen koronavirusom nakon utakmica u dresu reprezentacije Portugala.

Sjajni napadač Juventusa jedan je u nizu nogometnih zvijezda koji su se zarazili virusom koji hara svijetom zadnjh desetak mjeseci.

No ima i onih koji su uvjereni da je korona laž, a među njima je i Katia Aveiro, sestra Cristiana Ronalda.

Ona je uvjerena da je korona izmišljena, a oglasila se na svom Instagram profilu.

"Ako Ronaldo mora probuditi svijet, onda je on Božji izaslanik. Hvala mu na tome. Zato što će tako tisuće ljudi progledati te o ovoj pandemiji, testovima i mjerama koje se poduzimaju misliti isto što i ja... Da je to najveća prevara koju smo vidjeli."

Katia je jako u bliskom odnosu s bratom i zvijezdom Juventusa, a često posjećuje utakmice kada Ronaldo igra za klub i reprezentaciju.

VIDEO Pogledajte reakcije francuskih nogometaša kada su ugledali Maksimir:



Kako su danas prenijeli talijanski i portugalski mediji, Ronaldo iz Lisabona u Torino putuje medicinskim avionom, kako bi u Italiji odradio period izolacije.

Prema La Gazzetta dello Sport, Ronaldo će karantenu odraditi u svom domu u Torinu, dok je A Bola objavila kako je CR7 vozilom hitne pomoći prevezen do zrakoplovne luke Cascais Municipal Aerodrome gdje ga je čekao poseban zrakoplov.

Talijanske zdravstvene vlasti nedavno su smanjile karantenu sa 14 na deset dana, pa će Ronaldo propustiti iduće dvije utakmice protiv Crotonea u Serie A, te kijevskog Dynama u Ligi prvaka.

gol expired Srpska legenda: ''Naomi Campbell je vrhunska u krevetu, s Carmen Electrom sam radio čuda u bazenu'' divider

Ronaldo je bio odvojen od reprezentacije Portugala, nakon što je u ponedeljak testiran pozitivno na koronavirus. Dan ranije je sudjelovao u susretu Lige nacija protiv Francuske (0-0), koja je večeras suparnik Hrvatskoj u Zagrebu.

"Osjeća se dobro, nema simptoma i u izolaciji je," objavio je Portugalski nogometni savez dodavši kako niti jedan drugi igrač nije bio pozitivan na testiranjima uoči večerašnje utakmice sa Švedskom.

Francuski nogometni savez je također, objavio kako prije utakmice s Hrvatskom u taboru svjetskih prvaka nema pozitivnih na koronavirus.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider