Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PRIČA LI ISTINU?

Srpska legenda: ''Naomi Campbell je vrhunska u krevetu, s Carmen Electrom sam radio čuda u bazenu''

Izjave koje su odjeknule regijom.

Saša Ćurčić, bivši srpski nogometni reprezentativac i igrač Partizana, Crystal Palacea, Boltona i Aston Ville, u intervjuu za srpski Infromer tvrdi da je spavao s najpoznatijim manekenkama svijeta, a čak je 30 puta završio u krevetu sa slavnom Naomi Campbell.

Ćurčić je dao opširan intervju kojeg su prenijeli mnogi mediji, a koliko ima istine u njegovim navodima slobodno zaključite sami.

''Devedesetih godina svaka druga manekenka je bila samnom. U životu nikada nisam platio za seks, prije bih se ubio nego to napravio. Ne volim plastiku, palim se na prirodne djevojke. Kada sam igrao za Crystal Palace spavao sam 30 puta s Naomi Campbell koja je bila veliki fan mog kluba'', tvrdi bivši srpski nogometaš pa dodaje:

''Nije se htjela seksati na prvom spoju već tek nakon 20-ak viđanja'', ističe Ćurčić, a veza mu nije dugo potrajala jer mu je Naomi bila gadljiva.

''Gadljiv sam na ženske dlake. Kada ih vidim po stanu, život mi se smuči, a Naomi ih je svuda ostavljala. Bila je strašno neuredna, kao i sve manekenke. Ne skine šminku, a legne u krevet. Odvratno. Takve šutnem odmah u guzicu i kažem im da spavaju na balkonu. Uz to što je bila aljkava, puno je šmrkala pa sam često imao incidente s njom. Vrijeđala je kućne pomoćnice, gađala ih je pepeljarom, psovala je… Pravila je skandale i po diskotekama i odlučio sam prekinuti tu priču'', tvrdi nogometaš koji je dugo igrao u Engleskoj.

''Spavao sam i s Evom Herzigovom, ali Carmen Electra je najbolja u seksu. Radili smo čuda do jutra u bazenu'', završio je u stilu Saša Ćurčić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider