Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dobro ih plaća

Ronaldova posluga uoči ulaska u njegov dom mora potpisati ugovor koji ih obvezuje 70 godina poslije njegove smrti

Svaki kuhar, batler ili sobarica koji rade za Ronaldovu obitelj obvezuju se da čak 70 godina nakon njegove smrti neće otkrivati detalje iz njegova doma.

Cristiano Ronaldo s obitelji (Foto: Afp)

Portugalski superstar Cristiano Ronaldo već je godinama među najplaćenijim sportašima svijeta, a unosni ugovor s Al Nassrom, koji mu jamči 200 milijuna eura godišnje sljedeće tri sezone, dodatno će podebljati njegov ionako mastan bankovni račun.

Ronaldo se toliko navikao na luksuz da svoj život više ne može ni zamisliti bez brojne posluge. Dobro ih plaća, ali tko god želi taj novac, mora najprije potpisati "ugovor o smrti", kako ga nazivaju novinari El Mundo Deportiva.

Cristiano Ronaldo VIDEO Cristiano Ronaldo poludio poslije poraza, navijači mu se izrugivali poznatim povicima divider

Tako primjerice kuhari, batler ili sobarice imaju prosječnu plaću oko pet tisuća eura mjesečno, međutim uoči ulaska u Ronaldov krug moraju se obvezati kako iz njega ništa neće izaći.

Ronaldo sa svakim članom posluge potpisuje ugovor kojim se obvezuju kako čak 70 godina poslije njegove smrti neće odavati tajne iz njegova kućanstva.

Cristiano Ronaldo VIDEO Ronaldo krenuo jedan na jedan, a golman bizarno reagirao: "Saudijska liga je namještena" divider

Otkrivanje prljavog rublja članova obitelji javnih ličnosti u Velikoj Britaniji postalo je unosan posao za njihovu poslugu, a pojedini članovi posluge kraljevske obitelji prodali su svoje memoare o životu s britanskim plemstvom za ogromnu svotu.

Čini se da je Ronaldo, koji je godinama živio na Otoku, naučio lekciju i ovako se želi zaštiti od mogućih skandala u budućnosti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider