Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
obrani pa reci hop

VIDEO Ronaldo krenuo jedan na jedan, a golman bizarno reagirao: "Saudijska liga je namještena"

Situacija između Cristiana Ronalda i golmana Al Batina zbunila je navijače.

Cristiano Ronaldo (Foto: Screenshot)

Bizaran događaj na utakmici Al Nassra i Al Batina potpuno je zbunila brojne navijače, Cristiano Ronaldo krenuo je na golmana, a čuvar mreže Martin Campana - skočio je i raširio noge.

Cristiano Ronaldo ugodno se smjestio u Saudijskoj Arabiji i polako se navikava na svoj život u „nogometnom čistilištu“, obavezao se kako će tamo igrati do 2025. godine skupocjenim ugovorom s Al Nassrom i u svojih šest nastupa već je zabio osam puta i dva komada namjestio. Zamalo je zabio i u ovoj situaciji protiv Al Batina u pobjedi 3:1, ali je njegov pokušaj očišćen s linije.

Cristiano Ronaldo Kopirao Ronaldovu dijetu pa požalio: "Nakon pet minuta zagrijavanja više nisam mogao trčati, mislio sam da ću umrijeti" divider

No, taj dio nije sporan, sporno je ono što je učinio golman suparničke momčadi Martin Campana. Ronaldo je u jednom trenutku utakmice krenuo na njega jedan na jedan, a ovaj je, umjesto da mu se baci pod noge, što bi bila neka golmanska logika, skočio i raširio noge.

"Saudijska liga je namještena"

Ronaldo ga je jasno zaobišao i opalio ka nebranjenoj mreži, međutim braniči Al Batina stigli su se vratiti i spasili izgledan gol. Snimka je obišla kuglu zemaljsku začas na društvenim mrežama, a mnogi tvrde kako je Saudijska Pro liga "namještena“.

Cristiano Ronaldo Ronaldovi obožavatelji poludjeli: Je li FIFA pred cijelim svijetom ponizila slavnog Portugalca? divider

"Zašto ovaj skače“, zapitali su se brojni navijači na društvenim mrežama.

"Ovo je namješteno, moram nabaviti scenariji za ubuduće“, optužuju drugi Saudijce.

"Golman je mislio kako će ga golman lobat“, brani ih jedan.

Što vi kažete?

Pogledajte tu situaciju OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider