Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PORAZNA BROJKA

Ronaldo trpa golove, ali u ligi koja nikog ne zanima: Navijače Reala ne zanimaju ni on ni Benzema

Cristiano Ronaldo više nije zanimljiv Španjolcima.

Galerija Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo +2 Cristiano Ronaldo

Saudijska liga trebala je biti novi hit u svijetu nogometa nakon što je bogata država ukucala milijarde petrodolara u nekoliko najvećih domaćih nogometnih klubova. Doveli su mnoge velike zvijezde, a vrata je na neki način svima otvorio Cristiano Ronaldo.

Portugalac se osjeća sjajno u Rijadu. Prošlog je vikenda zabio nova dva pogotka i to u derbiju kod aktualnog prvaka Al-Ittihada kojeg je njegov Al-Nassr pobijedio s čak 5:2. Bio je to njegov 19. pogodak ove sezone u svega 17 nastupa.

Mediji su objavili nakon te utakmice kako je to već 53. pogodak Ronalda u 2023. godini što je više od, primjerice, Kanea i Lewandowskog. Društvene mreže su se užarile, Ronaldovi fanovi su bili u euforiji. No, naravno da nije isto zabijati u najjačim europskim ligama i Saudijskoj Arabiji.

Gvardiol i Guardiola VIDEO Guardiola održao lekciju Gvardiolu poslije pobjede protiv Evertona divider

Jedan je porazan podatak vezan za saudijsku ligu krcatu zvijezdama stigao iz Španjolske. Naime, za blagdan Sv. Stjepana, u Engleskoj poznati Boxing day, izravan je obračun dvije nekadašnje najveće zvijezde Real Madrida, Cristiana Ronalda i Karima Benzeme gledalo poraznih 3,8 posto gledatelja.

Bila je to najlošije praćen susret te večeri na glavnim kanalima u Španjolskoj i očito pored Premier lige nije imao nikakvih šansi.

Tablice omogućuje Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider