Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kako je to moguće?

Ronaldo šokirao Talijane: Zaražen se vratio privatnim avionom, sumnjaju u njegov test

S obzirom na to da je Ronaldo u utorak bio pozitivan, propustio je sinoćnju utakmicu u Ligi nacija protiv Švedske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zvijezda portugalske nogometne reprezentacije i Juventusa Cristiano Ronaldo vratio se u Italiju iako je pozitivan na koronavirus i tamo će ostati u karanteni do kraja, objavio je talijanski klub.

"Cristiano Ronaldo vratio se u Italiju posebnim medicinskim letom koji su na njegov zahtjev odobrile medicinske vlasti i nastavit će svoju obveznu samoizolaciju kod kuće u Torinu", objavljeno je iz talijanskog prvoligaša.

Portugalski dnevnik A Bola izvijestio je da je 35-godišnji nogometaš napustio Lisabon privatnim zrakoplovom, a talijanski mediji izvijestili su da ga je u zračnoj luci u Torinu čekala hitna pomoć koja ga je odvela do njegove rezidencije.

gol expired Ronaldova sestra: Bog je poslao Cristiana da pokaže svima da je korona najveća prevara divider

Juventus je također objavio da je u srijedu u njegovim redovima zabilježen novi slučaj zaraze koronavirusom, a pozitivan je američki veznjak Weston McKennie.

Izborniku nije jasno kako se Ronaldo zarazio

Portugalski izbornik Fernando Santos rekao je da ne može objasniti kako je Cristiano Ronaldo dobio pozitivan test.

"Od prošlog smo ponedjeljka u potpunoj karanteni, u svojevrsnom balonu. U njemu je samo osoblje i igrači, nitko drugi, a svi ostali testovi nekoliko su puta bili negativni", rekao je Santos.

Talijani sumnjaju u njegov raniji negativni test

Ronaldo je sa suigračima iz Juventusa u karanteni od 3. listopada, pa su talijanske vlasti dovele u pitanje njegov negativni test na koronavirus prije nego što se priključio reprezentaciji.

S obzirom na to da je Ronaldo u utorak bio pozitivan, propustio je sinoćnju utakmicu u Ligi nacija protiv Švedske. Dva dana prije toga igrao je protiv Francuske, a prošlu srijedu protiv Španjolske. Svi su njegovi suigrači bili negativni.

Napadač Juventusa zbog obvezne samoizolacije također će morati propustiti utakmicu Lige prvaka 20. listopada protiv kijevskog Dinama
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider