Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''inače će moja baka...''

Ronaldo shvatio koje dvije utakmice Juventus jednostavno ne smije izgubiti

Cristiano Ronaldo na zanimljiv je način najavio subotnji gradski derbi.

Cristiano Ronaldo slavi pogodak (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ovog nas vikenda čeka nekoliko zanimljivih derbija. U Engleskoj i Hrvatskoj u nedjelu se sastaju najveći rivali, Liverpol i Manchester United te Dinamo i Hajduk. U Italiji se ta utakmice odigrala prošlog vikenda kada je Juventus pogotkom Marija Mandžukića nadvisio Inter.

Stara dama ima fenomenalnu sezonu s nevjerojatna 43 boda nakon 15 kola. U subotu idu u goste, ali neće puno putovati. Domaćin im je gradski rival na svom Olimpijskom stadionu Grande Torino .

''Jedan od ljudi iz kluba rekao mi je: 'Molim te, morate pobijediti, inače će moja baka…'', kaže Ronaldo kojem će ovo biti prvi Derby della Mole koji dolazi tjedan dana nakon najveće utakmice u Serie A, Derby della'Italia.

''Shvatio sam da navijači Juventusa posebno ne žele izgubiti dvije utakmice, protiv Torina i Intera'', otkrio je Portugalac kod kojeg je riječ poraz ionako zabranjena.

''Izgubiti je uvijek loše, ne volim to, a derbi je uvijek lijepa prilika za pobjedu. Miran sam jer znam što ova momčad može'', poručio je Ronaldo prije torinskog derbija.

Torino se nalazi na odličnom šestom mjestu na ljestvici Serie A, no ima čak 21 bod manje od prvoplasiranog gradskog rivala. Toliko je Juventus jak ove godine, no derbi je derbi.

Ronaldo spustio Realu, čestitao Modriću i izazvao Messija, a vidi se da je oduševljen Mandžukićem Cristiano Ronaldo i Mario Mandžukić (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo i Mario Mandžukić (Foto: AFP) Mario Mandžukić i Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) +3 Mandžukić, Ronaldo i Bonucci (Foto: AFP)

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider