Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
četvrta sreća

Pravi Ronaldo ponovo se ženi: 13-godina mlađa bivša brazilska manekenka pohvalila se prstenom

Brazilski Ronaldo ženi se četvrti put, objavila je to na društvenim mrežama njegova buduća supruga Celina Locks.

Ronaldo i Celine Locks (Foto: Afp)

Legendarni Ronaldo (46) ponovo se ženi, njegova djevojka zadnjih osam godina Celina Locks na društvenim mrežama je otkrila kako ju je Brazilac zaprosio i pokazala je prsten.

Jedan od najboljih napadača svih vremena pokušat će pronaći sreću ovaj put s 33-godišnjom sunarodnjakinjom poslije dugogodišnje veze.

Prva supruga bila mu je Susana Werner, s kojom je bio od 1997. do 1999. godine, koja se kasnije udala za brazilskog golmana Julija Cesara.

U travnju 1999. po prekidu s njom oženio je kolegicu Milenu Dominguez, a taj brak trajao je četiri godine. Ona je sad također s nogometašem, bivšim igračem Real Madrida Davidom Agansom.

Iz tri braka ima četvero djece, Rolanda, koji se rodio 6. travnja 2000., Alexandera, koji je pet godina mlađi, Mariju Sofiju, koja je 2008. godište i Mariju Alice koja je dvije godine mlađa. Na toj bilanci će i ostati jer se u prosincu 2010. godine podvrgnuo vazektomiji.

Četvrta supruga je bivša brazilska manekenka koja je vlasnica vlastitog kozmetičkog brenda Celina Locks Beatuty, a njihovu zaručničku fotografiju komentirala je i bivša supruga Milene koja im je poželjela sreću u braku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider