Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
svi skočili, a on...

Ronaldo ponovio potez zbog kojeg su ga razapeli: Uplašio se lopte i dopustio gol

Ronaldo je opet demonstrirao strah od lopte. Možda bolje da napusti živi zid...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo zaradio je velike kritike u osmini finala Lige prvaka protiv Porta. Juventus je tada ispao dobrim dijelom zbog pogreške Portugalca koji se u živom zidu okrenuo i dopustio lopti, koja je završila u golu, da prođe kroz njega.

Da to nije bila slučajnost, pokazuje utakmica protiv Parme. Gaston Brugman pucao je slobodni udarac u 25. minuti; Urugvajac je lijepo naciljao i pogodio za vodstvo Parme, ali opet preko Ronalda.

Ostaje dojam da je Portugalac to mogao spriječiti. Dok su njegovi suigrači skočili postavljajući glave na putanju lopte, a jedan je ležao iza njih, Ronaldo je pokrio glavu rukom, ispružio nogu i pognuo glavu. Lopta je prešla taman preko njega i završila u mreži.

Pogledajte situaciju OVDJE.

"Takva se pogreška ne oprašta. U moje vrijeme za živi zid birali smo igrače koji se ne boje lopte. Bojali su se lopte i skočili su okrećući leđa. Nedopustivo", bez dlake na jeziku bio je Fabio Capello kada je Ronaldo propustio onaj udarac protiv Porta.

Capellova kritika bila je samo jedna od mnogih nakon situacije protiv Porta. U ovom slučaju Juve se ipak izvukao, do kraja su zabili tri gola za pobjedu 3:1.

gol expired Florentino Perez potvrdio: Modrić ostaje u Realu! Jedan problem još je otvoren divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider