Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pirlo šokiran njegovim potezom

Katastrofalna pogreška Cristiana Ronalda koja je dovela do gola kojim je Porto eliminirao Juventus

Cristiano Ronaldo ponovno je na meti kritika nakon nediscipliranog poteza koji je doveo do gola koji je pak eliminirao Juventus iz Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Snovi da će osvojiti Ligu prvaka s trećim klubom u svojoj karijeri zasad su gotovi za Cristiana Ronalda. Njegov Juventus eliminiran je od Porta u jednoj ludoj uzvratnoj utakmici u Torinu.

Porto je s igračem manje zabio gol za 2:2 u 115. minuti produžetka, te je, iako je primio gol dvije minute kasnije, prošao dalje zbog gola više u gostima. Podsjetimo, prva utakmica u Portugalu završila je pobjedom Porta 2:1.

Gol Porta za 2:2 pao je iz slobodnog udarca, a možda i glavni krivac za njega je Cristiano Ronaldo. On je stajao u živom zidu, no u trenutku kada je Sergio Oliveira pucao po golu, Ronaldo se okrenuo leđima, raširio noge i lopta je prošla "kroz" njega te završila u donjem desnom kutu vratara Juventusa.

Njegov trener Andrea Pirlo bio je šokiran njegovim potezom.

"Ne znam što se dogodilo. Zna se tko kod nas ide u živi zid i nikad ranije se ovakva situacija nije dogodila, nikad nisu okrenuli leđa. Ne mislim da su se prepali lopte, više mi se čini da su mislili kako je predaleko da bi se ugrozio gol. Bila je to pogreška kakva se rijetko viđa."

gol expired Pepe čudesnim brojkama pospremio Ronalda i Moratu u džep: "Najiritantniji stoper svijeta" divider

Osim pogreške, Cristiano Ronaldo ni drugu utakmicu zaredom nije uspio zabiti Portu, a jedan od najzaslužnijih igrača za to je njegov sunarodnjak Pepe, koji je s 38 godina na leđima odigrao jednu od najboljih obrambenih utakmica u svojoj karijeri.

Pepe je u susretu imao čak 18 izbijanja lopte iz svog kaznenog prostora, on je 12 puta glavom izbijao loptu iz obrane, oduzeo je osam lopti, blokirao dva pokušaja udarca i dva puta uspješno uklizao. Cristiano Ronaldo u svojoj je karijeri proveo 299 minuta na travnjaku protiv Pepea i još uvijek čeka na svoj prvi pogodak...

Pogreška Cristiana Ronalda.

gol expired Gazzetta piše o prokletstvu: "Liga prvaka je ukleta, dovođenje Ronalda pokazalo se kao promašaj" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider