Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
njemu nikada nije zabio

Pepe čudesnim brojkama pospremio Ronalda i Moratu u džep: "Najiritantniji stoper svijeta"

Cristiano Ronaldo ponovno je u okršaju protiv Pepea ostao bez pogotka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vremešni Portugalac Pepe bio je jedan od igrača utakmice i heroj velikog prolaska Porta u četvrtfinale Lige prvaka. Portugalska momčad prošla je Juventus zbog gola više u gostima, a taj su pogodak dali u produžetku i s igračem manje.

Podsjetimo, susret je završio pobjedom Juventusa 3:2, ali je Porto slavio u prvoj utakmici s 2:1 na svom travnjaku. Portugalci su igrali s igračem manje od 57. minute kada je Taremi zbog gluposti zaradio drugi žuti karton.

Iako je Sergio Oliveira postigao dva pogotka za Porto, Pepe je možda najveći heroj susreta zbog svega što je napravio u obrani, pogotovo u 60+ minuta koliko je njegova momčad igrala s igračem manje.

gol expired Gazzetta piše o prokletstvu: "Liga prvaka je ukleta, dovođenje Ronalda pokazalo se kao promašaj" divider

Pepe na utakmici nije izgubio nijedan zračni duel, imao je čak 18 "čišćenja" lopte iz svog kaznenog prostora, što nije viđenog od sezone 2016/2017 kada je 19 lopti izbacio Diego Godin (Atletico). Čak je 12 puta glavom izbijao loptu iz obrane, oduzeo je osam lopti, blokirao dva pokušaja udarca i dva puta uspješno uklizao.

Cristiano Ronaldo je u svojoj karijeri proveo 299 minuta na travnjaku protiv Pepea i još uvijek čeka na svoj prvi pogodak.

"On je čovjek koji najviše frustrira druge nogometaše u posljednjih 20 godina", rekao je Joe Cole u analizi nakon utakmice za BT Sport.

"Da sam ja nogometni trener, izrezao bi njegove intervencije večeras i pokazivao svakom stoperu kako se to radi", kao je jedan od svojedobno najboljih stopera svijeta Rio Ferdinand.

gol expired Na krilima čudesnog Haalanda Borussia Dortmund eliminirala Sevillu Ivana Rakitića divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider