Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Legendarni Brazilci

Ronaldo otkrio anegdotu s Romariom: "On je kreten. Morao sam preskakati ogradu i ići van s njim"

Ronaldo je podijelio nekoliko anegdota s bivšim suigračem iz reprezentacije Brazila, Romariom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ronaldo Luis de Nazario Lima ili kraće Ronaldo sve je iznenadio izjavom o legendarnom brazilskom napadaču, Romariu s kojim je kratko vrijeme dijelio svlačionicu.

Tijekom gostovanja na Twitch kanalu "Bobo TV" kod bivšeg talijanskog nogometaša Christiana Vierija, Ronaldo je podijelio nekoliko anegdota s legendarnim Brazilcem.

"Puno sam naučio od Romaria i Bebeta. Oni su mi bili inspiracija, iako je Romario bio kreten. Tjerao je mlade igrače da mu čiste kopačke ili donose kavu".

Iako je s brazilskom nogometnom reprezentacijom osvojio dva Svjetska prvenstva, u SAD-u 1994. godine nije zaigrao ni minute, ali zato je 2002. godine u Koreji i Japanu bio najbolji strijelac turnira s osam golova.

gol expired Navijači Hajduka iznenadili Bogdanovića na utakmici: Postali su hit u Americi divider

"Tijekom priprema za Copa Americu, Romario mi je prišao i rekao da se spremim, da idemo u noćni izlazak. Preskočio sam ogradu hotela i taksi nas je čekao na drugom kraju ulice", otkrio je pa dodao.

"Vratili smo se u hotel u 5 ujutro. Bio sam potpuno iscrpljen na treningu sljedeće jutro, Romario je to namjerno napravio kako bi uzeo moje mjesto u prvom sastavu", zaključio je Ronaldo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider