Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
spektakl u osmini finala LP-a

Ronaldo opet protiv dežurne mušterije: Samo dvama klubovima zabio je više golova

Napadački dvojac Juventusa vraća se u Madrid - jedan će igrati protiv bivšeg kluba, a drugi protiv dežurne mušterije.

Ronaldo slavi gol Atleticu (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Susret talijanskog prvaka Juventusa i madridskog Atletica bit će jedan od najjačih u osmini finala Lige prvaka.

Radi se o susretu iznimno neugodnih momčadi koje nitko ne voli vidjeti na drugoj strani, ali i povratku Cristiana Ronalda u Madrid, koji je napustio minulog ljeta u velikom transferu u Juventus.

Upravo Ronaldo bit će najjači adut Maxa Allegrija – Portugalac je kao igrač Reala redovito punio mrežu gradskog rivala.

Ronaldo je odigrao 31 utakmicu protiv Colchonerosa u Ligi prvaka, Kupu kralja i Primeri i zabio čak 22 gola. U cijeloj karijeri više je zabio samo Sevilli (27) i Getafeu (23).

Ždrijeb Lige prvaka: Spektakularni okršaji, Cityju se posrećilo, Ronaldo ide u Madrid! Ždrijeb osmine finala Lige prvaka (Foto: AFP) Parovi osmine finala (UEFA) Pehar Lige prvaka (Foto: AFP) +2 Manchester City (Foto: AFP)

Momčad Diega Simeonea dobro poznaje i drugog napadača Juventusa Marija Mandžukića, koji je nosio crveno-bijeli dres u sezoni 2014./2015. Dvojac Ronaldo – Mandžukić sjajno surađuje ove sezone, ali u osmini finala čeka ih vjerojatno najteži zadatak s kojim su se dosad susreli.

''Atletico je težak protivnik, više su momčad talijanskog, nego europskog stila. Imaju jaku obranu koja dobro igra zajedno, a znaju igrati i u napadu s Griezmannom i ostalima. Očekujem dva izjednačena susreta s malo golova. Izvukli smo najjačeg mogućeg protivnika", rekao je Pavel Nedved, bivši igrač i trenutni član uprave Juventusa.

Gledajte UEFA Ligu prvaka samo na A1 TV-u

Ždrijeb Europske lige: Dinamo izvukao protivnika iz Lige prvaka, ali s njima se može igrati! Dinamo u ždrijebu Europske lige (Foto: AFP) Ždrijeb šesnaestine finala Europske lige (Foto: AFP) Viktoria Plzen (Foto: AFP) +4 Dinamo - Viktoria Plzen (GOL.hr)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider