Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uh, bit će zanimljivo

Ždrijeb Europske lige: Dinamo izvukao protivnika iz Lige prvaka, ali s njima se može igrati!

U sjedištu UEFA-e je održan ždrijeb šesnaestine finala Europske lige...

Galerija Dinamo u ždrijebu Europske lige (Foto: AFP) Ždrijeb šesnaestine finala Europske lige (Foto: AFP) Viktoria Plzen (Foto: AFP) +4 Dinamo - Viktoria Plzen (GOL.hr)

Dinamo će u šesnaestini finala Europske lige igrati protiv češkog prvaka Viktorije Plzen! Prva utakmica igrat će se 14. veljače u Plzenu, a uzvrat je 21. veljače na Maksimiru.

Odlučio je to ždrijeb koji se održao u sjedištu UEFA-e u švicarskom Nyonu. Modri su izvučeni odmah u prvom paru. Aktualna njemačka nogometna reprezentativka Celia Šašić i nekadašnji portugalski reprezentativac Ricardo Carvalho spojili su prvake Češke i Hrvatske.

Tako je Dinamo dobio protivnika iz Lige prvaka, ali po mjeri i s kojim se može itekako potući za prolazak dalje. Viktoria je ove godine igrala s Real Madridom, Romom i CSKA iz Moskve. Česi su uspjeli osvojiti treće mjesto nakon što su u posljednjem kolu pobijedili Romu, na užas Rusa koji su na kraju bili četvrti iako su dva puta pobijedili Reala, aktualnog prvaka Europe.

Ždrijeb Lige prvaka: Spektakularni okršaji, Cityju se posrećilo, Ronaldo ide u Madrid! Ždrijeb osmine finala Lige prvaka (Foto: AFP) Parovi osmine finala (UEFA) Pehar Lige prvaka (Foto: AFP) +2 Manchester City (Foto: AFP)

Bjelica o Viktoriji Plzen: "Imamo šansu, vjerujem da možemo proći" Nenad Bjelica gledao ždrijeb šesnaestine finala Europske lige

Parovi šesnaestine finala:

Viktoria Plzen - DINAMO
Club Brugge - Red Bull Salzburg
Rapid Beč - Inter
Slavia Prag - Genk
Krasnodar - Bayer Leverkusen
Zurich - Napoli
Malmo - Chelsea
Šahtar - Eintracht Frankfurt
Celtic - Valencia
Rennes - Betis
Olympiakos - Dinamo Kijev
Lazio - Sevilla
Fenerbahče - Zenit
Sporting Lisabon - Villarreal
BATE Borisov - Arsenal
Galatasaray - Benfica

Je li Dinamo dobro prošao u ždrijebu?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider