Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ma je li moguće?

Ronaldo otkrio začuđujući podatak: ''Hvala im, to što su napravili nije mi se dogodilo nikad u karijeri''

Cristiano Ronaldo odveo je Real do velike pobjede na gostovanju u Torinu.

Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Real Madrid opravdao je status favorita u četvrtfinalnom ogledu protiv Juventusa, ali nije bilo baš puno njih u svijetu koji su očekivali takvu pobjedu Madriđana u Torinu. Bila je to veličanstvena noć za najtrofejniji klub Europe, a obilježio ju je drugi pogodak Cristiana Ronalda.

O njegovim škaricama još od sinoć priča cijeli nogometni svijet. Sam Ronaldo proglasio ga je svojim najboljim golom karijere.

''Bio je nevjerojatan gol, vjerojatno najbolji u mojoj karijeri. Zauvijek ću ga se sjećati kao svoga najboljeg gola. Dugo sam ga čekao, ali nisam očekivao da ću ga zabiti. No pričajmo o utakmici. Zabili smo tri gola jakoj momčadi. Jako sam sretan, bila je ovo velika noć.''

Reakcija Juventus Arene rekla je sve. Pljesak se prolomio cijelim stadionom.

''To je za mene nevjerojatan trenutak. Moram zahvaliti navijačima Juventusa jer učinili su nešto fantastično, nešto što mi se nije dogodilo nikad u karijeri'', otkrio je Ronaldo.

Zanimljivo, Portugalac je tek s 33 godine doživio da mu plješću suparnički navijači. Porušio je toliko rekorda, jedan i sinoć. Zabio je barem jedan gol u posljednjih deset utakmica Lige prvaka.

''Nisam znao za rekord, ali volim rekorde. Volim Ligu prvaka. Imamo odličan rezultat, ali Juve je komplicirana momčad'', smatra Ronaldo.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider