Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ljubomoran na neymara i messija

Ronaldo javno bocnuo gazdu Reala: Dati mu što traži ili ga prodati?

Nakon nekog vremena opet je u fokus došlo pitanje Ronalda…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo pojavio se napokon ove sezone koja za Real nije baš najbolje počela. U Ligi prvaka nemaju problema kao u prvenstvu gdje već sedam bodova zaostaju za rivalom iz Katalonije. U utorak je riješena Borussia u gostima, a Ronaldo je postigao dva pogotka.

Španjolska novinarka Susana Guasch pitala ga je nakon utakmice pitanje koje se opet nadvilo nad Santiago Bernabeu stadionom. Pitanje za koje sam Cristiano kaže kako i nije za njega, već nekog drugog. To je, naravno, pitanje novog ugovora.

''To je dobro pitanje, možda predsjednik zna odgovor bolje nego ja'', ispalio je Portugalac projektil iz Njemačke koji je pao točno u ured Florentina Pereza.

''Sretan sam ovdje, ali sam i sretan zbog mojih suigrača koji su dobili nove ugovore.''

Pitate se možda kako je moguće da se opet piše o novom ugovoru, ali tako je to kod najvećih zvijezda Reala i Barce. Čim netko dobije više pojavi se ljubomora, a AS piše kako je to i ovaj put slučaj.

Ronaldu je navodno ugovor obećan ovog ljeta, poboljšan naravno. Zbog suđenja oko utaje poreza zvijezda Reala se naljutila pa se kroz portugalski list A Bola plasirala priča kako je nezadovoljan progonom te kako želi napustiti Madrid. Sve su to načini na koje igrači i njihovi menadžeri u modernom nogometu vrše svojevrstan reket nad klubovima.

Traži koliko imaju Neymar i Messi

U Realu su obećali poboljšanje, ali ne onakvo kakvom se Ronaldo nadao. Trenutno, piše As, zarađuje 21 milijuna eura neto, koliko e dobio nakon poboljšanja ugovora u studenom prošle godine. Klub navodno nudi 25 milijuna po sezoni, ali Portugalac ne želi čuti jer Messi i Neymar imaju preko 30.

Pisali smo kako je Real odlučio čvrsto vezati svoje igrače novim ugovorima koje su dobili Marcelo, Benzema, Isco, Carvajal, Llorente i Varane. Zasad Ronaldo nije jedan od njih. Hoće li Perez pristati na povećanje godišnje plaće za čak trećinu ili se potajno nada kako bi uskoro 33-godišnjeg Ronalda na ljeto možda mogao prodati za ogromnu svotu kojom bi doveo neku novu mega zvijezdu?

Manchester United vjerojatno je jedini mogući kupac i ne bi se čudili takvom raspletu početka kraja čudesne karijere, jdne od najvećih u povijesti nogometa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider