Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sad je lakše, ali...

Ronaldo odbio doći na presicu: Ljutit i nakon 'osmice'

Real je na otvorenju sezone Lige prvaka slavio protiv Srnina i Eduardova Šahtara sa 4:0, a Ronaldo je postigao tri gola, dva iz jedanaesterca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je postigao osam golova u posljednje dvije utakmice, Cristiano Ronaldo ponovno razgovora s medijima, ali samo s inozemnim, španjolske još uvijek ignorira.

VIDEO Modrić oduševio Španjolce: "Veličanstveno! Ponovno je to onaj stari Luka"

VIDEO Hat-trick Ronalda: Bebek Realu poklonio penal i razbjesnio Srnu!

Portugalac je trebao zajedno s Rafaelom Benitezom sudjelovati na press-konferenciji uoči utakmice sa Šahtarom u Ligi prvaka, no odbio je poziv pa je umjesto njega pred novinare poslan Carvajal.
Real je na otvorenju sezone Lige prvaka slavio protiv Srnina i Eduardova Šahtara sa 4:0, a Ronaldo je postigao tri gola, dva iz jedanaesterca. Pomogao mu je i hrvatski sudac Ivan Bebek koji je dosudio nepostojeći penal za Real.

Nakon utakmice, Ronaldo je dao izjavu ispred svlačionice za jednu stranu televiziju. Na španjolske novinare još uvijek je ljutit.
„U dobrom smo momentumu, moram istaknuti da igramo momčadski, bili smo konzistentni u obrani, pružili smo dobru partiju. Šahtar je također dobro igrao, imali su dosta velik posjed lopte, no danas je bio Realov dan, igrali smo dobro i pobijedili“, kazao je Ronaldo koji je nakon golgeterskog posta u prijateljskim utakmicama uoči početka sezone i uvodna dva kola Primere proradio na gostovanju kod Espanyola zabivši čak pet golova, a sada je dodao tri protiv Šahtara na Santiago Bernabeuu.

„Predsezona nije važna. Željeli smo imati dobar start u sezonu. U prvenstvu smo malo 'kiksali' remijem u Gijonu, ali nakon toga je sve došlo na svoje mjesto. Sretan sam zbog nova tri gola. Zahvaljujem suigračima na podršci i povjerenju. Počašćen sam odnosom momčadi prema meni. Nisam dobro krenuo u sezonu, to je bilo loše, ali sada je sve u redu, zabio sam osam golova u dvije utakmice. Suigrači mi vjeruju, filaju me loptama i ja ih prosljeđujem u mrežu suparnika“, zaključio je Ronaldo.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider